Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία νίκη μέσα στη Ψίνθο!

Σπουδαία νίκη μέσα στη Ψίνθο!

1
1
Dodekanisos

Σημαντικό διπλό πέτυχε η ομάδα του Κλεοβουλου Λίνδου καθώς επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο γήπεδο της Ψίνθου  στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν καλυτερα στην αναμετρηση οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν <<κεφάλι>> στο σκορ, στο 21΄με διαγώνιο σουτ του Νικηταρά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λυριστής Μ. προσπάθησε να απαντήσει με τον Χρυσανθή να είναι σε ετοιμότητα. Στο 30΄οι Λινδιακοί με πλασέ του Παπαοικονόμου έκαναν το 0-2 παίρνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Στο 35΄ο Λυριστής Θ. σούταρε με τον Χρυσανθή να λέει <<όχι>> σε ακόμα μια περίπτωση.Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 48΄κέρδισαν πέναλτι με τον Ορφανό Β., την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυριστής Μ. μειώνοντας σε 1-2. Τελικά η Δόξα παρότι προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάρηση, στο 87΄ο Κολιοκώστας έκανε το 1-3 σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτησία: Γιαννουκάς, (Τσέτσος, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Τσακίρης, Ορφανός Χ., Κωστομοίρης(79΄Μπαρμπαντώνης Χ.), Κυριαζής, Ορφανός Δ., Χατζηνικόλας(46΄Τσούλλος), Λυριστής Θ., Ορφανός Β., Λυριστής Μ., Τσοπάνογλου
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μάντσεφ, Σελιμάϊ, Κωστάκης, Κολιάδης, Λάμπης, Παπαοικονόμου(91΄Τόμας), Γαϊτάνος, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Νικηταράς(71΄Γανωτάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ψινθενος
ψινθενος
8 years ago

μπραβο ρε χρυσανθη σε χαρηκα σημερα!!!
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ