Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαία νίκη για το Κάστρο Κύπρος!

Σπουδαία νίκη για το Κάστρο Κύπρος!

0
orfeas kastro
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος του Ορφέα πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων η ομάδα Κάστρο Κύπρος, σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 63’ ο Νίκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αγγελάκης. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Μαυρουδή ( 0 – 1).
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και καλύτερη κυκλοφορία. Πίεσαν και δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Ορφέας προσπαθούσε να βγει μπροστά κυρίως με τις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν στην αρχή αλλά δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια με την ομάδα του Μανώλη Βασιλειάδη να ανακτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά να πετυχαίνει το γκολ. Μετά το 0 – 1, ο Ορφέας πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δημιουργήθηκαν μάλιστα και ορισμένα κενά στην άμυνα του τα οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το Κάστρο.
Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Στούμπη, ιδρυτικού στελέχους του Ορφέα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Καραγιάννης, Μοσχάτος). Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι (για μαρκάρισμα του Αμοιρόπουλου στον Κιάρρι) και στο 85’ οι γηπεδούχοι (για χέρι αμυνόμενου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Γεωργιάδης, Τσικούρης, Μπουμπουλάκη, Στοϊος (82’ Αλαφάκης), Κούτσι, Στεργιόπουλος, Αμοιρόπουλος (76’ λ.τ. Παπανικολάου), Τσιώμος, Λουκίσσας, Διακοηλίας (65’ Τσιριγώτης)
ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Βασιλείου, Μάχλης, Παναγιώτου, Τσίρκος, Κούρλιος (88’ Τόσκα), Ροδίτης (58’ Αγγελάκης), Τσακμακίδης, Νίκας, Κιάρρι, Γκλάβας (82’ Χατζηκωνσταντής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments