Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπάρταλης:”Δε σκέφτομαι το μέλλον”

Σπάρταλης:”Δε σκέφτομαι το μέλλον”

0
spartalis
Dodekanisos
Οι τραυματισμοί είναι από τα ” κακά” του ποδοσαφαίρου που πάνε πίσω έναν αθλητή όσο καλός και αν είναι.Ένα από τα αδικημένα και άτυχα θα λέγαμε παιδιά τους περσινής σεζόν είναι ο Μιχάλης Σπάρταλης που ένας τραυματισμός τον ανάγκασε σε “αγωνιστικό κώμμα”.Η επιλογή του να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Α2)από αυτή που είχε συνηθίσει έπεσε σαν ” βόμβα” στον τοπικό ποδοσφαιρικό κύκλο.Από ότι όμως μας είπε ο ίδιος ήταν μια απόφαση “συνειδητή έτσι ώστε να μπορέσει και πάλι να βρεί το ρυθμό του”.Την περασμένη εβδομάδα έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Απόλλων Απολλώνων κ. Μιχαλάκη και εκεί θα τον δούμε να αγωνίζεται το νέο πρωτάθλημα.Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη μιλώντας μας τόσο για την περσινή δύσκολη χρονιά με την ομάδα του Ιάλυσου, όσο για τηννέα του μεταγραφή.

– Μιχάλη μίλησε μας λίγο για την μεταγραφή σου στην ομάδα του Απόλλωνα.
“H περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη για μένα καθώς ταλαιπωρήθηκα με τον τραυματισμό και όταν επανήλθα δεν είχα τις ευκαιρίες που θα έπρεπε.. οπότε δεν είχα και λόγο να παραμείνω στην ομάδα του Ιάλυσου, από τη στιγμή που παρέμεινε το ίδιο τεχνικό τιμ. Μάλιστα είχα προτάσεις από α1 κατηγορία και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στο πρόσωπο μου. Θεώρησα σωστό να παω κάπου που ναι μεν αν είναι χαμηλότερης κατηγορίας , αλλά που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους δηλ την·άνοδο στη Α1.Επίσης στην απόφαση μου αυτή έπαιξαν και επαγγελματικοί λόγοι καθώς και η παρουσία του Σάββα Καραβόλια στο πάγκο που είναι τυγχάνει να ήταν και συμπαίχτης μου για χρόνια.”

-θεωρείς πως αυτή είναι μια απαραίτητα παρένθεση στη καριέρα σου για να βρεις και πάλι το ρυθμό σου;
‘Έχω παίξει μια χρονιά σε αυτή τη κατηγορία αλλά πάνε χρόνια και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.Πλέον οι ομάδες τις α2 είναι σε καλύτερο επίπεδο και είναι πιο δυνατές”.

– Πως αισθάνεσαι που θα παίξεις σε μικρότερη κατηγορία;θεωρείς πως θα έχει αισθητή διαφορά από τις κατηγορίες που έχεις συνηθίσει να παίζεις;
“Αν εξαιρέσεις τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α1, οι υπόλοιπες δεν έχουν και μεγάλες διαφορές απο τις ομάδες τις Α2″.

– Να υποθέσω πως θα σε δούμε και πάλι στη Α1;
“Στο ποδόσφαιρο ποτέ δε ξέρεις τι μέλει γενέθαι.Ζεις το παρόν και δε σκέφτεσαι το μέλλον!”

– Θα ήθελες να συμπληρώσεις κάτι;
“Ελίζω να έχω μια καλή πορεία στην ομάδα του Απόλλωνα και να την βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της που είναι η επάνοδος στην Α1.Τέλος εύχομαι καλή συνέχεια στην πρώην μου ομάδα τον Ιάλυσο”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments