Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σοβαρές αιχμές από τη Δόξα Καρδάμαινας

Σοβαρές αιχμές από τη Δόξα Καρδάμαινας

0
Dodekanisos

Αιχμές κατά της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφήνει η Δόξα Καρδάμαινας, με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της και μαθηματικά. Οι Κώοι που όπως όλα δείχνουν θα κληθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για «μυστικές συναντήσεις» και «συμβόλαια υποβιβασμού», για «πιόνια» και για μια σύσταση «Φιλικής Εταιρείας των τεσσάρων».

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:

«Δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, θέλουμε να χαιρετίσουμε τη σύσταση και την επιτυχία της “Φιλικής Εταιρείας” των τεσσάρων.

Οι μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και δραστηριότητες για τα συμβόλαια υποβιβασμού, σκότωσαν και πάλι το ποδόσφαιρο με τις ευλογίες αυτών που καθοδηγούν τα πιόνια με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια, είτε ως συγχωριανοί-κοντοχωριανοί, είτε ως δημιουργήματα-εκτρώματα παλαιών παραγόντων του Δωδεκανηδιακού ποδοσφαίρου.

Ο χοντρός κι ο λιγνός, ο ωραίος και ο μοιραίος, έστειλαν στους τελικούς της ομάδας μας, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στ’ Αφάντου, τις αξιολογημένες και έξυπνες βόμβες τους.

Ο Α.Σ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ των μη μισθοφόρων ποδοσφαιριστών, συγχαίρει τους κ.κ Ατσικνούδα, Σπάρταλη και Σταυρούλια για την άψογη ερμηνεία του ρόλου.

Αγαπητοί κύριοι του θιάσου που αποκαλείται πρωτάθλημα, το χωριό των 1.000 κατοίκων της Κω δεν σας αποχαιρετά ακόμα και θα παλέψει μέχρι και το τέλος των καθυστερήσεων, όπως κάνετε και εσείς σε συμφωνημένα παιχνίδια σας, να χαλάσει και φέτος τα σχέδιά σας όπως και πέρσι.

Όσοι ήταν στο γήπεδο Αφάντου χθες, είδαν ποιοι είμαστε και με ποιες δυνατότητες πετύχαμε αντρικά, παντελονάτα (λέξεις άγνωστες-ανοίξτε λεξικό), την υπέρβαση του δευτέρου γύρου και του Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε την Α.Ε.Ρ Αφάντου για τη φιλοξενία, επιστρέφουμε τον χλευασμό επώνυμων κι ανώνυμων για τον υποβιβασμό και δηλώνουμε με περηφάνια πως το πιο λαμπερό μετάλλιο, μετά από αυτό του φιναλίστ κυπέλλου το οποίο δεν ανταλλάζουμε με κανένα τρίποντο στον κόσμο, είναι εκείνο του να στέκεσαι μόνος απέναντι σε όλους. Γιατί αυτό δείχνει πως τρόμαξες εκείνους που σε υποτίμησαν».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments