Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Σκόρπισε» την Αδελφοσύνη

«Σκόρπισε» την Αδελφοσύνη

0
IMG 4638
Dodekanisos

Εντυπωσιακός ήταν ο Πολύστρατος στην αναμέτρηση με την Αδελφοσύνη, με τους Λαερμενούς να κερδίζουν με το ευρύ 4-0 και να φτάνουν τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Αδελφοσύνη παραμένει χωρίς νίκη μετά αι από αυτό το ματς, αν και στο προηγούμενο παιχνίδι κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από τον μέχρι τότε πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλυθιών. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Το πρώτο γκολ του αγώνα επιτεύχθηκε πολύ νωρίς αφού στο 8’ ο Παπαβασιλείου ανατράπηκε στην περιοχή με τον Ράδο να υποδεικνύει το πέναλτι και τον Αποστολόπουλο να σκοράρει από τα έντεκα βήματα (0-1). Στο 13’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μ.Τ. Παπαδόπουλος και τη θέση του πήρε ο Αντάλης. Στο 19’ ο Παπαβασιλείου βρήκε τον ξεμαρκάριστο Αποστολόπουλο και αυτός με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά διπλασιάζοντας τα τέρματα του Πολύστρατου (0-2). Τον δείκτη του σκορ ανέβασε σε 0-3 ο Γιώργου στο 50’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αντάλη. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με νέο τέρμα του Γιώργου αυτή τη φορά με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 61΄. Στα λεπτά που απέμεναν δεν σημειώθηκε κάτι το εντυπωσιακό και έτσι οι Λαερμενοί πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα προσθέτοντας κι άλλους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Αδελφοσύνης συγχαίρει τον Πολύστρατο για τη νίκη του και του εύχεται καλή συνέχεια.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ράδος, Τσέτσος και Καραβέλατζη.
Οι συνθεσεις των ομάδων:
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Μ.Τ. Παπαδόπουλος (13’ λ.τ. Ανταλής), Σκουλούδης, Τοπάλ, Λιούρας, Χατζη Ομερ Ταμπάκ, Παπαδόπουλος Μ.,Γεωργαλλής, Ζαμαντάκης, Στάππας (46’ Παπαχριστόδουλου), Παπαδόπουλος Κ., Καραλής (31’ Χρυσοχός)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνικιόλι, Κούτρας, Αμοιρόπουλος, Παπακώστας, Λυκοπάντης (46’ Γιώργου), Αθανασίου, Μπακαρής, Αλαφάκης, Χατζημιχαήλ, Αποστολόπουλος (83’ Αναστασιάδης), Παπαβασιλείου (80’ Παπαστεργής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments