Αρχική Ροδίων Άθλησις Σήμερα με Πανιώνιο!

Σήμερα με Πανιώνιο!

0
rodion panionios afisa
Dodekanisos

Με στόχο να πετύχει ακόμα μια νίκη , η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις, υποδέχεται σήμερα στις 8.45μ.μ. στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι όπου η ροδίτικη ομάδα θέλει και την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για το παιχνίδι αυτό, αναφέρει:
«Ένα ακόμα δύσκολο αγώνα δίνει η ομάδα μας το Σάββατο 6/2 και ώρα 20.45 στις εγκαταστάσεις του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα του Πανιωνίου. Βάζοντας ως βασικό στόχο να δημιουργήσουμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπως στον αγώνα με τον ΟΠΕΡ, η οποία θα δώσει την ανάλογη ώθηση στους παίκτες μας. Σας καλούμε να γίνετε ο 7ος παίκτης και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμα νίκη.

Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις αποφάσισε η είσοδος να είναι ελεύθερη και να υπάρχει προαιρετική λαχειοφόρος αγορά, με δώρο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν σε συμπολίτισσα μας η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αυτή η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του σωματείου μας θα επαναληφθεί και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες ,στηρίζοντας παρόμοιες περιπτώσεις συμπολιτών μας.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε….»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments