Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντικός βαθμός για τη Ρόδο

Σημαντικός βαθμός για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Παρά την μέτρια εμφάνιση η Ρόδος “τσίμπησε” τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ατσαλένιου (0-0).

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατσαλένιο και τη Ρόδο, στο Ατσαλένιο, για το πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση σε γενικές γραμμές ήταν κακή ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή πρόλο που στο 38΄ έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του έμπειρου αμυντικού Ρουμπάκη με δεύτερη κίτρινη. Στην επανάληψη η Ρόδος έχασε μια καλή ευκαιρία στο 48΄ με μια σέντρα σουτ του Χατζηλιόντα. Στο 54΄ οι αριθμητικές ισορροπίες ήρθαν στα ίσια καθώς ο Καμπούρης είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα του διαιτητή (δεύτερη κίτρινη). Στο τελευταίο μισάωρο δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

To φιλμ του αγώνα

-Στη σέντρα οι παίκτες του ΠΟΑ με Τριανταφύλλου-Σταθόγλου, ξεκίνησε το παιχνίδι.

11’ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τη Ρόδο, κόρνερ του Χατζηλιόντα από δεξιά, κεφαλιά του ξεχασμένου μέσα στην περιοχή του ΠΟΑ Καντιμοίρη, η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαγκιόζη.

14’ Για πέναλτι διαμαρτύρεται ο Ρουμπάκης ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι και έπσεσε στο εδαφος αριστερά μέσα στην περιοχή από το μαρκάρισμα του Καμπούρη, συνέχεια στο παιχνίδι από τον Γιουματζίδη ο ποίος ήταν κοντά στη φάση.

15’ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, γύρισμα του Τριανταφύλλου από αριστερά, πλασέ στο πρώτο δοκάρι του Μπουτσάκη, μπλόκαρε ο Πάππος.

16’ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, τη δέχθηκε ο Ιμεραλιλάι για τη Ρόδο ο οποίος τράβηξε από τη φανέλα τον Ρουμπάκη που προσπάθησε να ξεφύγει από αριστερά.

22’ Βαθιά μπαλιά του Πετράκη για τον Τριανταφύλλου, σουτ του επιθετικού του ΠΟΑ σε δεύτερο χρόνο, έβαλε την κόντρα ο Καντιμοίρης και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

23’ Κόρνερ του Ρουμπάκη από αριστερά, ο προωθημένος Αραβιάκης πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι για την κεφαλιά αλλά για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα ώστε να την προωθήσει προς την εστία του Πάππου.

26’ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, ωραία μπαλιά του Πετρά από δεξιά για τον Μπουτσάκη, εκείνος έστρωσε στον Αμπντουραχμάνι, το δυνατό διαγώνιο σουτ του τελευταίου από δεξιά μέσα από την περιοχή, έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πάππου.

29’ Πρώτη κίτρινη και για παίκτη του ΠΟΑ, τη δέχθηκε ο Ρουμπάκης για φάουλ στον Κωνσταντίνου στο κέντρο.

30’ Ο Τριανταφύλλου δεν έπιασε γεμάτα το σουτ με το δεξί, δεξιά μέσα στην περιοχή της Ρόδου, μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο σουτ του επιθετικού του ΠΟΑ ο Πάππος.

37’ Με 10 παίκτες μένει ο ΠΟΑ. Δεύτερη κίτρινη-κόκκινη με καθυστέρηση  στον Ρουμπάκη για αγκωνιά στον Καντιμοίρη από τον Γιουματζίδη. Ο Τερεζόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή από τα Χανιά ότι ο Ρουμπάκης το έχει κάνει Τρίτη φορά  και μετά από λίγα δευτερόλεπτα εισακούστηκε από τον Γιουματζίδη και ήρθε η αποσβολή!

39’ Κίτρινη και στον Καμπούρη της Ρόδου για δυνατό μαρκάρισμα στον Αμπντουραχμάνι, ο οποίος προσπάθησε ν’ ανέβει από δεξιά.

40’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με παίκτη λιγότερο, δυνατό διαγώνιο σουτ του Τριανταφύλιου από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πάππου.

-Hμίχρονο στο Ατσαλένιο, ΠΟΑ-Ρόδος 0-0.

-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου με Στεφανίδη, Κωνσταντίνου, άρχισε το β’ ημίχρονο.

-Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες, στην έναρξη της επανάληψης.

-Οι φιλοξενούμενοι με παίκτη παραπάνω έχουν μπει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του β’ μισού του παιχνιδιού.

47’ Μακρινό ψηλοκρεμαστό απευθείας φάουλ του Χατζηλιόντα για τη Ρόδο, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαγκιόζης.

48’ Κόρνερ Χατζηλιόντα από δεξιά για τη Ρόδο, γυριστό σουτ του Κωνσταντίνου στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα ψηλά άουτ.

49’ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, δεξί διαγώνιο σουτ του Πετρά από δεξιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Πάππου.

54’ Με 10 παίκτες μένει και η Ρόδος, δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και στον Καμπούρη για δυνατό φάουλ στον Γενιτσαρίδη ο οποίος ανέβαινε από δεξιά.

57’ Πρώτη αλλαγή για τη Ρόδο, στη θέση του Ευγενικού ο Κουρούπης.

60’ Πονηρή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα για τη Ρόδο, η μπάλα την ώρα που πήγε να σκάσει στο έδαφος κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαγκιόζη.

69’ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, ωραίο συρτό σουτ του Πετρά από αριστερά, έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ ο Πάππος.

73’ Δύο μαζεμένες αλλαγές για τον ΠΟΑ, έξω Πετράς και Μπουτσάκης, μέσα Χατζηανδρέου και Φραγκιαδάκης.

74’ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, πρώτη επαφή του Φραγκιαδάκη και αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

76’ Δεύτερη αλλαγή και για τη Ρόδο, στη θέση του Κασαπάκη ο Δημητριάδης.

78’ Κίτρινη στον Πάππο της Ρόδου για καθυστέρηση,

79’ Κίτρινη και στον Καντιμοίρη για φάουλ στον Φραγκιαδάκη που έβγαινε από αριστερά.

81’ Κίτρινη και στον Τορεσάνι της Ρόδου γιατί απομάκρυνε τη μπάλα.

82’ Κίτρινη και στον Πρωτογεράκη του ΠΟΑ.

82’ Τρίτη αλλαγή για τη Ρόδο, Αμανατίδης αντί Τορεσάνι.

84’ Κίτρινη και στον Τριανταφύλλου από τον Γιουματζίδη.

86’ Διπλό σουτ του Τριανταφύλλου, κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς της Ρόδου.

87’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Σέντρα Γενιτσαρίδη από αριστερά, κεφαλιά-ψαράκι του Φραγκιαδάκη που χώθηκε στην καρδιά της άμυνας της Ρόδου, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πάππου.

88’ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΟΑ, στη θέση του Τριανταφύλλου ο Σακλαμάκης.

89’ Ανακόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ από αριστερά ο Φραγκιαδάκης από τον α’ βοηθό Αντώνιο Αναστασάκη από τα Χανιά.

92’ Πολύ επικίνδυνη αντεπίθεση για τη Ρόδο, ο Αραβιάκης σώζει τον ΠΟΑ, κοντράροντας τον Δημητριάδη που ετοιμαζόταν να σουτάρει απέναντι στον Γιαγκιόζη.

Διατητής: Μελέτιος Γιουματζίδης (Χανίων) με βοηθούς τους Αντώνιο Αναστασάκη-Ιωάννη Τσιλίκα (Χανίων)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς (73’ Χατζηανδρέου), Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (73’ Φραγκιαδάκης), Τριανταφύλλου (88’ Σακλαμάκης).

ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (76’ Δημητριάδης), Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Τορεσάνι (82’ Αμανατίδης), Ευγενικός (57’ Κουρούπης), Στεφανίδης.

πηγή: mpalakritis.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments