Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντικό βήμα τίτλου

Σημαντικό βήμα τίτλου

0
2
Dodekanisos
Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Αθλητικός Όμιλος Δικαίου ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την Κρεμαστή, επικρατώντας του τοπικού Φοίβου με 4 – 3. Δείτε το φιλμ του αγώνα όπως αναρτήθηκε στο www.giafkasports.gr.
4′ Eκτέλεση φάουλ από τον Πανόπουλο, ο Ψαράς μπλόκαρε σταθερά πριν προλάβει να φανεί απειλητικός ο Χιούσι.
7′ ΓΚΟΛ Ωραία παράλληλη μπαλιά του Αθανασίου από δεξιά,ο Καστρουνής μπήκε ωραία και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαραπατσάνη για το 1-0.
14′ Μακρινό σουτ του Χατζηφούντα Μ.,μπλόκαρε σταθερά ο Ψαράς.
17′ Ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Ορφανίδη,από δεξιά ο Δελαπόρτας έκανε το σουτ με τον Τσαραπατσάνη να απεκρούει και τους αμυντικούς του Α.Ο Δικαίου να απομακρύνουν.
29′ Εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά με τον Γκουντελίτσα να ποιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
30′ ΓΚΟΛ Δυνατό σουτ του Πανόπουλου από τα όρια της περιοχής,η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ψαρά και στην επαναφορά ο Χατζηφούντας Μ. από κοντά έκανε το 1-1.
Ένταση στον αγωνιστικό χώρο καθώς μετά το γκολ ο Φονσέκα έκανε χειρονομία στους οπαδούς να σωπάσουν οι οποίοι όπως ήταν φυσικό εξαγριώθηκαν. Μετά από δύο λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν και το ματς συνεχίζεται κανονικά.
36′ ΓΚΟΛ Μακρινό σουτ του Χιούσι,η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Ψαρά για το 1-2.
38′ ΓΚΟΛ Σέντρα του Καστρουνή από τα αριστερά,η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αθανασίου με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
40′ ΓΚΟΛ Εντυπωσιακή ένεργεια του Πανόπουλου που πέρασε τους πάντες,βρέθηκε απέναντι από τον Ψαρά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 2-3.
48′ ΓΚΟΛ Λάθος διώξιμο από τον Ψαρά η μπάλα κατέληξε στον Πανόπουλο που με ωραίο πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα του Φοίβου για το 2-4.
49′ Σέντρα του Δελαπόρτα από δεξιά,ο Ορφανίδης έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Τσαραπατσάνη να απoκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
51′ Κάθετη του Πεταυράκη στον Ορφανίδη που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη προσπάθησε να κάνει το σουτ αλλά έπιασε αέρα με την φάση να περνάει ανεκμετάλλευτη για τον Φοίβο.
60′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Χριστοδούλου από δεξιά με τους αμυντικούς του Α.Ο Δικαίου να παραχωρούν το κόρνερ.
61′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Δελαπόρτα,ο Δράκος έκανε το σουτ με τους αμυντικούς του Α.Ο Δικαίου να απομακρύνουν.

65′ ΓΚΟΛ Ο Δελαπόρτας εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ με τον Τζαφέρη να κάνει το σουτ και να στέλενει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσαραπατσάνη για το 3-4.
66′ Αναγκαστική αλλαγή στην θέση του Μποϊλή Ζ-Μπαρτσελό.
67′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαίλη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαραπατσάνη.
71′ Αναγκαστική αλλαγή στην θέση του Φονσέκα-Σωτίρι.
75′ Επικίνδυνη σέντρα του Χατζηφούντα Μ. από τα δεξιά,ο Μπαρτσελό δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
85′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μπαρτσελό από τα δεξιά,ο Σωτίρι έκανε την προβολή με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Ψαρά και να απομακρύνεται.
89′ Δυνατό σουτ του Χατζηφούντα Μ. από πλάγια θέση, απόκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Ψαράς.
Διαιτητές: Κατσιδώνης,Πλακογιάννης,Μπερδεμπές.
Φοίβος: Ψαράς, Αθανασίου (55′ Τζαφέρης), Καρύδης, Μαίλης, Δράκος (86′ Μπιλιάς), Στρατής, Τσουβαλάς (46′ Πεταυράκης), Χριστοδούλου, Καστρουνής, Δελαπόρτας, Ορφανίδης.
Α.Ο Δικαίου: Τσαραπατσάνης, Γκουντελίτσας, Μουνούχος, Μποϊλής Μ, Τσαλαπατάνης, Μποϊλής Ζ. (66′ Μπαρτσελό), Μυλωνάς, Χιούσι, Πανόπουλος (81′ Σκαλέρης), Φονσέκα (71′ Σωτίρι), Χατζηφούντας Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments