Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντική νίκη του ΑΕΡΑ επί των Φιλιατρών!

Σημαντική νίκη του ΑΕΡΑ επί των Φιλιατρών!

0
Dodekanisos

Η ΑΕΡ Αφάντου υποδέχθηκε την Εράνη Φιλιατρών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του 3ου ομίλου και την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Χρυσόπουλου επέστρεψε στις νίκες μετά δυο αγωνιστικές και πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο. Με σκόρερ τον Λαθούρη και αυτογκόλ του Πέπα νίκησε με 2-0.

1ο ημίχρονο

Η ΑΕΡΑ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αν και είχε αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει και να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να σπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα και αρκέστηκα στις αντεπιθέσεις χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος.

2ο ημίχρονο

Στο 58′ η έντονη πίεση του ΑΕΡΑ απέφερε καρπούς. Ο Κιοσέογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λαθούρης με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 70′ άλλο ένα κόρνερ για τους Αφαντενούς, ο Βαλντεμίρ έπιασε την κεφαλιά, ο Πέπας θέλησε να την γυρίσει στον τερματοφύλακα του αλλά αντί αυτού έβαλε αυτογκόλ. Και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους Πρωταθλητές Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, και στα τελευταία λεπτά το διαχειρίστηκαν σωστά και απέσπασαν τους τρεις βαθμούς που άξιζαν.

Διαιτησία: Τραϊφόρος – Παπαδάμ – Πουλόπουλο

Α. Ε. Ρ. Α. : Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καπούταγλης, Στοΐνοβιτς, Λεσάι, Σταματούλας, Κεσίδης, Φερεντίνος (78′ Κόρλος), Γκέτσι (88′ Λέντζας), Βαλντεμίρ, Λαθούρης (78′ Αποστολίδης), Κιοσέογλου (88′ Αποστολάκης), Ενσια (46′ Χατζησάββας)

Εράνη Φιλιατρών: Κώστας Λυμπερόπουλος: Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμσον (79′ Φλαριώτης), Μπάρκας, Πέπας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Αρντίτ (74′ Λακρίτης), Δημητρίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments