Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη για Πολυβώτη

Σημαντική νίκη για Πολυβώτη

0
polivotis2015
Dodekanisos

Την δεύτερη φετινή του νίκη πέτυχε  ο Πολυβώτης Νισύρου επικρατώντας με 1-0 του Πολύστρατου Λαέρμων εντός έδρας, σε παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Προκόπης Χαρτοφύλλης με σούτ στο 15΄ μετά από ωραία σέντρα του Κακιά. Οι φιλοξενούμενοι παρά τη ήττα είχαν την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, αποκορύφωμα αυτών ήταν το πέναλτι που έχασαν στο 65΄με τον Κοιλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Η ομάδα της Νισύρου παίζοντας αμυντικά και με αντεπιθέσεις πήρε το πολιπόθυτο τρίποντο.Πέραν του γκόλ που σημείωσαν έχασαν άλλες δυο σημαντικές φάσεις με τον Δημητρίου να λέει¨οχι¨.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Διακοφιλιππής, Φασουλάρης)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Μαμόλης, Ν. Χαρτοφύλλης, Καλογηράτος (65′ Κακαζιάνης), Καρακωνσταντίνου, Σφακιανός Τ., Δερμιτζάκης (85′ Κυπραίος), Σβύνος, Κάκιας, Αδραχτάς, Β. Κ. Χατζηνικολάου, Πρ. Χαρτοφύλλης (20′ λ.τ. Δ. Καραγιάννης)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Αναστασιάδης, Λυκοπάντης(82΄Ματοχιτάι), Πόλος, Παπακώστας, Πατούνας, Γιώργου(72΄Βασιλείου), Μπακαρής, Χωρίτης, Καραγιάννης(64΄Κοιλιάς), Χατζημιχαήλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments