Αρχική Αθλητικά νέα Σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League o Ολυμπιακός

Σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League o Ολυμπιακός

0
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην έδρας της. Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες με τελικό αποτέλεσμα το 2-2. Ωστόσο σε συνδυασμό με το 3-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πειραιά οι Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου που σημείωσαν τα δύο γκολ.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Η ομάδα του Μαρτίνς δεν μάγεψε με την απόδοσή της, ωστόσο έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στους ομίλους. Όσον αφορά την αναμέτρηση, η Σλόβαν θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στο 15′ είχε δοκάρι με τον Εντί. Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τρομερή κεφαλιά του Ελ Αραμπί έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά. Ενδιάμεσα η Σλόβαν έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντε Μάρκο αντίκρισε κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Καμαρά. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ανεξήγητη χαλαρότητα. Κάτι που «πλήρωσε» στο 41ο λεπτό όταν και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Εντί. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός εισήλθε με σοβαρότητα γεγονός που μετουσιώθηκε σε γκολ στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54′ ο Ονιεκούρου στη δεύτερη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό πέτυχε το πρώτο του γκολ, γράφοντας το 1-2. Όμως στο 62ο λεπτό έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού επήλθε η ισοφάριση σε 2-2 με τον Γκριν. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι έμεινε το τελικό 2-2. 

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8) θα μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League. Το σύνολο του Μαρτίνς έχει τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ, Κανκάβα, Γκριν, Ζμραλ, Βάις, Τσάβριτς, Εντί

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Βαλμπουενά, Αγκισμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Αραμπί

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments