Αρχική Αθλητικά νέα Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League

0
Dodekanisos

Με γκολ των Ελ Καντουρί και Μουργκ ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Ριέκα στην Κροατία. Ο «δικέφαλος του βορρά ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του. Σε ένα ματς που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Ριέκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέβη σε μία μεστή εμφάνιση. Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο απόλυτα συγκεντρωμένη και μάλιστα το τελικό σκορ την αδικεί. Πέρα από τα δύο γκολ είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ο «δικέφαλος» έκανε το χρέος του και προκρίθηκε στους ομίλους του νεοσύστατου θεσμού. Το μεσημέρι της Παρασκευής μαθαίνει αντιπάλους.

Στα του ματς έπειτα από ασίστ του Σβάμπ, ο Καντουρί με προβολή έκανε το 0-1 μόλις στο 11ο λεπτό. Την νίκη «κλείδωσε» στο 80′ ο Μούργκ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκσεβιτς, Ισάχ, Πάβισιτς, Λεπινίτσα, Αμπέμ, Ντρμπιτς (84′ Ομπρεγκόν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (90+3 Αουγκούστο), Κούρτιτς (76′ Εσίτι), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75′ Καγκάβα), Σβιντέρσκι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments