Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σφακιανός: “Υπερβολικές οι φωνές του Ευαγόρα”

Σφακιανός: “Υπερβολικές οι φωνές του Ευαγόρα”

0
Dodekanisos

Υπερβολικές χαρακτηρίζει τις φωνές του Ευαγόρα για την εποπτεία του Φασουλάρη στο χθεσινό παιχνίδι της Νισύρου, ο ποδοσφαιριστής του Πολυβώτη Γιάννης Σφακιανός. Κάνοντας παρέμβαση στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό SKY 100.8 μεταξύ άλλων τόνισε:
“Είναι καλό να μένουμε στα καθαρά αγωνιστικά θέματα και να μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο μόνο και τίποτε άλλο. Η διαιτησία άλλοτε ευνοεί και άλλοτε αδικεί. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ υπερβολικές τις διαμαρτυρίες του Ευαγόρα. Και εμείς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Ο κ. Φασουλάρης γιατί δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για τις βρισιές που άκουσε από παίκτες του Ευαγόρα που βάση κανονισμών έπρεπε να δουν κάρτα; Στο πρώτο ημίχρονο επίσης υπήρχαν ορισμένα οφσαϊντ σε βάρος μας τα οποία κατά την κρίση μας δεν ήταν. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο”.

Ο ποδοσφαιριστής του Πολυβώτη πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
“Δυστυχώς για μια ακόμα φορά επισκιάζεται η νίκη μας, όπως συνήυθως συμβαίνει. Κανείς δεν αναφέρει τη δική μας πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κανείς δεν τονίζει το ότι ο Πολυβώτης έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε. Είναι κρίμα και άδικο για εμάς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments