Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σεβδαλής: «Θα ξαναβρούμε το δρόμο μας»

Σεβδαλής: «Θα ξαναβρούμε το δρόμο μας»

0
sevdalis nikos
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα σύντομα θα ανακάμψει και θα
μπει  και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής και παίκτης του Απόλλωνα
Απολλώνων Νίκος Σεβδαλής. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «οι εξελίξεις με τον προπονητή μας Χρυσόστομο Χάσταλη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο κυρίως από ψυχολογικής άποψης και για τον λόγο αυτό είχαμε μια φθίνουσα πορεία το τελευταίο διάστημα. Όμως ήταν σημαντικές και οι απώλειες λόγω τραυματισμών
των Παπαχριστοδούλου και Τάσου Παλάζη, δυο παιδιών που σκοράρουν. Πιστεύω όμως θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Είναι ευχάριστο το ότι επιστρέφουμε
στην φυσική μας έδρα καθώς έχει λήξει η τιμωρία μας. Πάντα ο Απόλλων έχει άλλη δυναμική όταν παίζε στο σπίτι του και αυτό το είχα ζήσει και τα χρόνια που ερχόμουν ως αντίπαλος στ’ Απόλλωνα. Νομίζω πάντως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και μπορούμε ακόμα και τώρα να βρεθούμε και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα είπε:
«Είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες. Έχει παίξει ρόλο το ότι συμμετέχουν και παίκτες από ανώτερη κατηγορία.
Ο Ιάλυσος είναι αυτός που κάνει την διαφορά και θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και στο Περιφερειακό».
Για τη διαιτησία τόνισε:
«Θέλω να τους πω μπράβο γιατί είναι φανερό πως γίνεται καλή δουλειά και οι διαιτητές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Γενικά φέτος είχαμε πολύ καλές διαιτησίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments