Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σέντρα στις 29 Σεπτεμβρίου

Σέντρα στις 29 Σεπτεμβρίου

0
Dodekanisos

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στη σημερινή συνάντηση των ομάδων της Football League στην πρωτεύουσα

Στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League στο οποίο θα συμμετάσχει ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος. Αν και η Λίγκα είχε προτείνει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 22/9 (με δυο εμβόλιμες αγωνιστικές), κάτι τέτοιο δεν πέρασε κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης που έγινε στην πρωτεύουσα μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στις 5.000 ευρώ. Η ημερομηνία κλήρωσης των αγώνων θα οριστεί σε νέα συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Όλα αυτά αποφασίστηκαν σήμερα και πλέον θα γίνει εισήγηση στην ΕΠΟ προκειμένου να εγκριθούν και τυπικά.

Ανεβαίνουν δυο, υποβιβάζονται τέσσερις
Σχετικά με την άνοδο, θεωρείται δεδομένο ότι θα προβιβαστούν οι δυο πρώτες ομάδες και θα υποβιβαστούν οι τέσσερις βάση και της προκήρυξης. Από εκεί και πέρα όμως, η Football League είναι αποφασισμένη να κάνει εισήγηση για να ανέβουν επιπλέον δυο ομάδες.

1.800.000 για τα τηλεοπτικά
Στο μεταξύ, δεν αλλάζει κάτι σε ότι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Οι ομάδες θα μοιραστούν το ποσό των 1.800.000 ευρώ, δηλαδή από 128.000 ευρώ στην κάθε μια περίπου.

Έξι Έλληνες στην ενδεκάδα;
Κατά τα άλλα, η εισήγηση της Επαγγελματικής Επιτροπής στην ΕΠΟ είναι να συμμετέχουν στην ενδεκάδα έξι Έλληνες με τον αριθμό των ξένων να είναι προφανώς τέσσερις (Εκκρεμεί ο αριθμός των κοινοτικών παικτών). Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μερικές ακόμα σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν είναι και οι ακόλουθες:
-Μέχρι την προσεχή Παρασκευή θα είναι έτοιμο το προσχέδιο της προκήρυξης του πρωταθλήματος
-Θα είναι εφικτό οι ομάδες να έχουν στις τάξεις τους και 10 ερασιτέχνες παίκτες οι οποίοι θα έχουν ασφάλιση (ΙΚΑ) που θα καλυφθεί από τις ΠΑΕ. Οι παίκτες αυτοί θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1/1/1996 και μετά
-Θα γίνει πρωτάθλημα U18 (με εισήγηση του Αιγάλεω) με τη συμμετοχή παιδιών από 1/1/2002 και μετά.
-Οι προπονητές θα πρέπει να έχουν δίπλωμα UEFA PRO όμως η πρόταση που κατατέθηκε κυρίως από ομάδες της επαρχίας είναι να μπορούν να προσλαμβάνονται και προπονητές με UEFA A.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments