Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σεκιούριτι στο Καλλιπάτειρα

Σεκιούριτι στο Καλλιπάτειρα

2
sekiouriti_kallipateira
Dodekanisos
Για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η κατάσταση που επικρατούσε στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα δεν ήταν και η καλύτερη, αφού όποιος ήθελε έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο με η χωρίς αθλητική περιβολή για να γυμναστεί. Αρκετές αναφορές έγιναν για την πλημμελή φύλαξη του χώρου και για τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζούσαν τα οι μικροί αθλητές και αθλήτριες βλέποντας τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΡ να έρχονται σε φραστική αντιπαράθεση με συμπολίτες μας οι οποίοι ανακάλυψαν τον αθλητισμό στα 50 τους και μάλιστα απαιτούσαν να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία των αγαπητών τετραπόδων τους και χωρίς αθλητική περιβολή, εμποδίζοντας την προπόνηση των αθλητών. Η τάξη απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούσε να αποκατασταθεί από τους υπαλλήλους, και αφού μάλιστα φτάσαμε στο σημείο συμπαθές τετράποδο να τραυματίσει υπάλληλο του ΔΟΠΑΡ, στον οποίο αδίκως χρεώθηκε ο συμβάν, που θέλησε να κάνει την δουλειά του και την δουλειά του μπόγια.
Αυτά τα εξωπραγματικά γεγονότα μόνο στο νησί μας μπορούν να σημειωθούν!!!.
Ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού Σάββας Διακοσταματίου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να συμμαζέψει την κατάσταση και τελικά η φύλαξη του σταδίου και της νομιμότητας ανατέθηκε σε εταιρία σεκιούριτι της οποίας οι υπάλληλοι ελέγχουν την ιδιότητα του κάθε εισερχόμενου στο στάδιο. Δηλαδή θα πρέπει ο Δήμος να ξοδεύει κάποιο χρηματικό ποσό προκειμένου να υπάρχει τάξη στον χώρο όπου γυμνάζονται οι αθλητές μικροί και μεγάλοι, επειδή τώρα κάποιοι ανακάλυψαν την άθληση του κορμιού τους! Εντάξει μέχρι εδώ όλα καλά. Για πιο λόγο όμως κ. Αντιδήμαρχε θα πρέπει να παραχωρηθεί ο όγδοος διάδρομος του στίβου σε εμένα και στον οποιοδήποτε πολίτη που θέλει να γυμναστεί την ίδια ώρα που μικροί αθλητές με τους γυμναστές τους θέλουν να κάνουν απρόσκοπτα την δική τους καθαρά αθλητική δουλειά;
Καλύτερα θα ήταν να παραχωρούσατε ώρες προπόνησης στον καθένα από εμάς αργά το βράδι μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης των αθλητών. Αυτό υπάρχει σε άλλες περιοχές και πόλεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γιατί εμείς να αποτελούμε εξαίρεση, όχι μάλιστα πρωτοποριακή αλλά αρνητική; Όποιος κύριος η κυρία από τους συμπολίτες μας επιθυμεί να γυμναστεί στο Καλλιπάτειρα, ας το πράξει αφού όλα τα παιδιά θα έχουν αποχωρήσει και αυτό σημαίνει μετά τις 8 η 9 το βράδι. Εάν  επιθυμεί να γυμναστεί τις απογευματινές ώρες υπάρχουν τα πάρκα μας όπου άνετα μπορεί να πάει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rodos
Rodos
11 years ago

An o xwros einai dhmosios prepei na anakalesete gt o kathenas prepei na exei adeia na mpenei sto kentro gt me dika tou leuta exei ftiaxtei!!An oxi tote exete dikio!!

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
11 years ago

Αγαπητέ φίλε αν οτιδήποτε εχει φτιαχτεί με δικά μας λεφτά πρεπει να το καταστρέφουμε?Το στάδιο έχει κατασκευαστεί για την νεολαία και πρέπει ο πλαστικός τάπητας (ταρτάν)να προστατευθεί.Εξ’ άλλου δεν γίνεται να πηγαίνει ο καθένας άνω των 40 και 50 ετών να τρέχει ανάμεσα στα μικρά παιδιά ,επειδή τώρα ανακάλυψε τον αθλητισμό στην ζωή του.Να γυμναστεί ναι εκεί αλλά μετα την προπόνηση των παιδιών.Ελπίζω να έγινα κατανοητός και πάλι στην διάθεση σου.