Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε θετικό δρόμο η σχέση Φοίβου-Α.Ε.Κ.

Σε θετικό δρόμο η σχέση Φοίβου-Α.Ε.Κ.

0
Dodekanisos

Μια όμορφη μέρα πέρασαν χθες τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο Κρεμαστής και στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στον Φοίβο και την Α.Ε.Κ.

Όλοι οι λιλιπούτειοι άσοι του ποδοσφαίρου έπαιξαν ποδόσφαιρο κάτω από το βλέμμα του διευθυντή των ακαδημιών Χαράλαμπου Ζελενίτσα, του υπεύθυνου των ακαδημιών του Φοίβου Χρήστου Καλαϊτζίδη και των προπονητών που τα συνόδευαν.

Οι ομάδες Διαγόρας, Ακαδημίες Βελής, Ακουσίλαος, Φοίβος, Κλεάνθης συνοδεύονταν από τους προπονητές τους ενώ στα παιχνίδια συμμετείχαν και παιδιά που δεν ανήκουν στον Φοίβο και στις ομάδες που έλαβαν μέρος στην χθεσινή συγκέντρωση.Ο καιρός προς το τέλος μπορεί να μην στάθηκε σύμμαχος στις προσπάθειες που κατέβαλαν τα παιδιά, όμως πρόλαβαν να δείξουν τις ικανότητες τους και το ταλέντο που διαθέτουν.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Φοίβου Γιώργος Σμαραγδιός αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης του σωματείου που στέκονται δίπλα στα παιδιά και στην προσπάθεια για μια καλή και σωστή με μέλλον συνεργασία με την Α.Ε.Κ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments