Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σε σημαντικά τουρνουά οι μικροί του Κολοσσού

Σε σημαντικά τουρνουά οι μικροί του Κολοσσού

0
kolossos
Dodekanisos

Ο Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή των(2) τμημάτων μίνι αγοριών (έτη γέννησης 2004 κ 2005) σε σημαντικά τουρνουά μπάσκετ μέσα στον Δεκέμβριο 2016.
Συγκεκριμένα το πρώτο τμήμα ΜΙΝΙ αγοριών του συλλόγου μας με έτος γέννησης το 2004 και προπονητή τον κο Παναγιωταράκο Πάνο θα συμμετάσχει σε ένα σημαντικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο Λουτράκι απο 27 Δεκεμβρίου 2016 έως και 30 Δεκεμβρίου 2016 στο οποίο θα συμμετάσχουν (6) συνολικά ομάδες απο όλη την Ελλάδα και η ομάδα μας έλαβε μία απο τις έξι τιμητικές συμμετοχές.
Το δεύτερο τμήμα ΜΙΝΙ αγοριών του συλλόγου μας με έτος γέννησης το 2005 και προπονητή τον κο Μοσχοβάκο Νίκο θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ στην Κω απο 17 Δεκεμβρίου 2016 έως και 19 Δεκεμβρίου 2016 και στο οποίο θα συμμετάσχουν οι περισσότερες ομάδες της Δωδεκανήσου.
Με την ολοκλήρωση και των (2) εκδηλώσεων της ακαδημίας μας τις οποίες θα ακολουθήσουν και αρκετοί γονείς των αθλητών μας θα αποσταλεί νέο δελτίο τύπου με αρκετές λεπτομέρειες απο τις εκδηλώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments