Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σε ρυθμούς Προοδευτικής ο Διαγόρας

Σε ρυθμούς Προοδευτικής ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Την προτωπόρο του ομίλου Προοδευτική θα αντιμετωπίσει αυτήν την αγωνιστική ο Γ.Σ. Διαγόρας.

Σε ρυθμός πρωταθλήματος επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, οι οποίοι προετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη βρίσκονται σε απόσταση έξι βαθμών από την προσεχή αντίπαλο τους, γεγονός που δίνει χαρακτήρα ντέρμπι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου γνωρίζει την κρισιμότητα, αλλά και την δυσκολία του παιχνιδιού και τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία καυτή έδρα του ομίλου. Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση του “γηραιού” έχει προγραμματιστεί για τις (15:00) στο νέο Ενωσιακό “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου”. Εκτός για το παιχνίδι με τους “βυσσινί” θα παραμείνουν οι τραυματίες Γιόνδης, Τσαγκάρης, Λάμπρου και Παυλίδης.

Έρχεται παίκτης εντός της εβδομάδας

Κοντά στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα βρίσκεται ο Διαγόρας. Οι “κυανέρυθροι” έψαξαν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Σπύρου Λάμπρου (ρήξη χιαστών) και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με έμπειρο ποδοσφαιριστή. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία και δεν αποκλείεται η μετεγγραφή να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε ο εν’ λόγω ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το παιχνίδι της Κυριακής στον Κορυδαλλό.

Εκδρομή από την Θύρα 6

Την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Διαγόρας στην αναμέτρηση με την Προοδευτική. Οι οργανωμένοι οπαδοί του “γηραιού” έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν μαζικά για τον Πειραιά με σκοπό να βρεθούν στο γήπεδο του Κορυδαλλού και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Παντέλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments