Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σε νέους δρόμους ο Σταυρίδης

Σε νέους δρόμους ο Σταυρίδης

0
stavridis savas2
Dodekanisos

Εδώ και λίγο καιρό ο έμπειρος  διπλωματούχος προπονητής Σάββας Σταυρίδης, βρίσκεται στην Αυστρία για επαγγελματικούς λόγους, με σκοπό να επιστρέψει στο νησί μας λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Όμως το μικρόβιο του ποδοσφαίρου δεν φεύγει εύκολα από τον οργανισμό του ανθρώπου που έχει μεράκι με το άθλημα. Αφού εγκαταστάθηκε και εναρμονίστηκε με τους ρυθμούς της ζωής εκεί, εξοικονόμησε χρόνο και παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κατάφερε να ασχοληθεί, να ψαχτεί ποδοσφαιρικά και βρήκε πρόσφορο έδαφος, για να κάνει εκείνο που πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του, αναλυτής ποδοσφαιρικών δεδομένων(σκάουτερ).

Ο Σάββας Σταυρίδης, αφού τον πέρασαν από κόσκινο, εργάζεται στην ομάδα της Innsbruck και στο τμήμα ανάλυσης ποδοσφαιρικών δεδομένων( σκάουτινγκ), ως συνεργάτης του επικεφαλής Γιάννη Κατρακυλάκη και ανήκει στο «τιμ» της  FC Wacker Innsbruck με προπονητή τον Κarl Daxbacher.

Αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Αυστρίας(BUNDESLIGA AUSTRIA), δεν διεξάγονται αγώνες λόγω διακοπής για την χειμερινή περίοδο και θα ξεκινήσει πάλι στα μέσα Φεβρουαρίου(16/2) και το οποίο, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθεί περίπου στις 15 Απριλίου.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αν ο Σάββας Σταυρίδης ξεπεράσει ορισμένα οικογενειακά θέματα, τότε είναι έτοιμος να αναλάβει ως επικεφαλής πλέον, το τμήμα ανάλυσης ποδοσφαιρικών δεδομένων(σκάουτινγκ) στην ομάδα Κ-20 της Innsbruk, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ευχόμαστε ότι το καλύτερο στον Ρόδιο προπονητή στα νέα του καθήκοντα, και βέβαια να ανέβει ψηλότερα, ακολουθώντας  τα χνάρια του Αντώνη Λεμονάκη, ο οποίος τιμά το νησί μας με την μέχρι σήμερα πορεία του στην Ευρώπη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments