Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σε καλό δρόμο ο Διαγόρας

Σε καλό δρόμο ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Έχοντας ορισμένα πολύ καλά διαστήματα αλλά δείχνοντας ότι ακόμα θέλει δρόμο προκειμένου να “δέσει”, ο Διαγόρας επικράτησε με 3 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”.

Ο “γηραιός” έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο όμως οι φίλοι του θα πρέπει να κάνουν υπομονή προκειμένου να βρει τα πατήματα του μιας και είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνος. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, έδειξε καλά στοιχεία. Ο Ηρακλής προτίμησε να δώσει χώρο και να παίξει με τις αντεπιθέσεις και έδειξε ότι θα είναι μια από τις πολύ δυνατές ομάδες της Α’ Κατηγορίας.

Στο 24′ ο Παγώνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσούφιος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1 – 0).
Στο 55′ ο Γιόνδης με ένα εντυπωσιακό ανάποδο γυριστό σουτ έκανε το 2 – 0.
Στο 73′ ο Μπουρλάκης έκανε τη σέντρα και ο Τσαγγάρης με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 0.

Διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σαρρής, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σάριτς, Γερόλυμος, Παγώνης, Προβατίδης, Κρητικός, Δήμας, Μπαξεβάνος, Ντουαλά, Χατζησάββας, Γούλας, Γιόνδης (Έπαιξαν και οι Γιώργου, Μπουρλάκης, Φυλακτός, Καρπαθάκης, Ντερτιλής, Τσαγγάρης, Κορλός, Ζέελεφ, Κοντός)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Τσούφιος, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Ανδρεόπουλος, Φελεσάκης, Σκόρπος, Παπακωνσταντής, Λερογιάννης, Μπιλιάς, Γεωργαλλής (Έπαιξαν και οι Μιχαήλ, Αναγνώστου, Καρανάσιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments