Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε εκλογές ο Άρης, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ.

Σε εκλογές ο Άρης, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ.

0
Dodekanisos

Σε έκτακτες εκλογές πηγαίνει ο Άρης Αρχαγγέλου καθώς παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ. του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Μετά από πολύ ώριμη σκέψη ο πρόεδρος της ομάδας μας και τα μέλη του ΔΣ
κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις τους και ξεκίνησε η διαδικασία που ορίζει το καταστατικό και ο νέος νόμος .

Άμεσα ορίσθηκε ημερομηνία Γενικής συνέλευσης 15/01/2022 για τον οικονομικό απολογισμό και προκήρυξη εκλογών στα γραφεία της ομάδας. Καλούνται όλα τα μέλη οικονομικά ενημερωμένοι να παρευρεθούν.. Όταν βλέπεις πως έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να κλείσεις κύκλους μη λυπάσαι ούτε να νιώθεις τύψεις όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας!

Δεν είναι κακό να αφήνεις την θέση του προέδρου του ΔΣ μιας ομάδας με ιστορία όπως ο Άρης Αρχαγγέλου σε ανθρώπους που έχουν την θέληση να οδηγήσουν προς το καλύτερο την πορεία της ομάδας ως το τέλος του πρωτάθληματος.

Το ΔΣ …ανοίγει την πόρτα σε όλους αυτούς που πραγματικά έχουν δείξει ενδιαφέρον να ηγηθούν βάσει τα λεγόμενα τους. Το πρόβλημα κάθε ομάδας θέλω να πιστεύω είναι πάντα ο πρόεδρος…θέλουν να πηγαίνει καλά η ομάδα…αλλά όχι ο πρόεδρος.. Αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα έμαθα αρκετά…

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι στη διάθεσή σε όποιον μου το ζητήσει. Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου.. Ευχαριστώ τον Ανδρέας Κιλιμάτος για όσους δεν γνωριζουν ήταν ο εμπνευστής σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει… Ο Τζίμας Χρήστος ο προπονητής μας που πίστεψε σε εμένα και ήρθε χωρίς ….ούτε τα εισιτήρια να του βγάλω και έφτιαξε μια ομάδα….χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία ….

Και τώρα έχουν σειρά οι παίχτες και προπάντων οι ντόπιοι που έμειναν και πίστεψαν σε εμένα (πάρα τα όσα είχαν ακούσει από τους καλό θελητές) όταν κάποιοι άλλοι προτίμησαν να αποδράσουν, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά απο διαφορετικά μέρη που έδειξαν πραγματικά αυτό που αξίζουν. Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω τους χορηγούς, και τους πραγματικούς φίλους της ομάδας….όπως ο κύριος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος και φίλος(πάρα τις διαφωνίες καμιά φορά)που στήριξε την ομάδα με ένα αρκετά μεγάλο ποσόν…(όταν ντόπιοι ήταν απών) Να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο του Άρη – κ. Σφυριαλά Σάββα και την οικογένειά του που διέθετε το φαγητό στα παιδιά της ομάδας .

Τον Μαγιόγλου Τσαμπίκο που ήταν συνέχεια δίπλα μας παρέχοντας μας την μεταφορές της ομάδας μας με δικά του έξοδα και την οικονομική στήριξη.
Ελπίζω να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να συνεχίσουν για να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται… Θα ακολουθήσει αναλυτική ευχαριστήρια επιστολή για όλους τους χορηγούς, και για όλα προς τα ΜΜΕ
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας και καλή χρονιά
Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments