Αρχική Videos «Προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε…»

«Προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε…»

0
Dodekanisos

Κατά των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας -που για διαφορετικούς λόγους επέλεξαν να μην κάνουν τον εμβόλιο κατά του κορονοϊού– στρέφεται ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, κάλεσε τους ανεμβολίαστους να «βάλουν μυαλό», τονίζοντας ότι για το «καλό» τους πρέπει να περιοριστούν, μέχρι να εμβολιαστούν! «Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, ”αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοι, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε”».

«Η μοναδική λύση να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας» ήταν το μήνυμά του.

 

Παράλληλα, ο κ. Βασιλακόπουλος εξέφρασε την άποψη του «για το εάν είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή που έχουμε» και αντιπροτείνει τα 100 ευρώ να παρακρατούνται κάθε μήνα από τις συντάξεις! 

«Το πρόστιμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν έχει επιβληθεί, είναι θεωρητικό. Δεν είμαι νομικός. Αλλά υπάρχουν υποχρεωτικότητες και υποχρεωτικότητες. Να σας το πω διαφορετικά, αν εμένα μου επιβάλετε ένα πρόστιμο το οποίο μου έρθει στο τέλος του χρόνου και θα μου λέει ότι θα πληρώσω 100 ευρώ αλλά εγώ δεν το κάνω, ούτε την επόμενη χρονιά, ούτε τη μεθεπόμενη σε δέκα χρόνια θα αθροιστεί ένα ποσό. Αν είμαι και 84 ετών δεν θα με πολυνοιάζει», πρόσθεσε! Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή; Για να έλεγε η κυβέρνηση ότι θα παρακρατείται από τη σύνταξή σου ένα ποσό της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα, θα δείτε πόσοι θα εμβολιάζονταν αύριο. Το πρόστιμο θα επιβληθεί αλλά δεν θα εισπραχθεί».

Τέλος, υπερασπιζόμενος την απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων δηλώνει ότι «η λογική με τα σχολεία είναι παρά πολύ απλή. Αυτοί που υποστήριζαν να μη λειτουργήσουν τα σχολεία το έλεγαν για να μην υπάρχει έτσι περαιτέρω διασπορά για να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους. Υπάρχει κι η αντίστροφη λογική: λειτουργώ κανονικά τα σχολεία γιατί εκεί τα παιδιά επιτηρούνται. Το 99,0% των εκπαιδευτικών θα βλέπει το παιδί, και θα του λέει ‘φόρα τη μάσκα’. Οι περισσότεροι των γονέων είναι λογικοί άνθρωποι, θα οδηγήσουν το παιδί σε σελφ τεστ, δηλαδή θα έχουμε καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση. Αν μείνει το παιδί του σπίτι θα κάνει ο γονέας στο παιδί 3 σελφ τεστ την εβδομάδα για να ξέρει αν έχει νοσήσει; Κανένα δε θα κάνει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments