Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε δύσκολη θέση ο Αστέρας

Σε δύσκολη θέση ο Αστέρας

1
DSCN1846
Dodekanisos
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στον Αρχάγγελο από τον τοπικό Άρη με 2 – 0 και δεν νιώθει ασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή του. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ μέτριο έως κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ακόμα και έτσι πάντως, οι γηπεδούχοι έδειξαν ελαφρώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.
Τα γκολ
Στο 62’ ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Ξύπας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 75’ ο Μάκρας με ένα ευθύβολο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νεσγό και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Λευτέρης Χαρισμανίδης και Χρήστος Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ξύπας (87’ Στάτης), Μάκρας, Λαμάϊ (84’ Δημητρούλης), Μπεκάσι, Κοντόγιαννος, Θρήσκος, Λαμπριανός, Κοτσίκος, Παποικονόμου (77’ Μαγιόγλου), Μαρκόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός (79’ Στεργενάκης), Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Σταυρίδης, Κυριακάκης, Παπαδόπουλος, Μίρτσεβ, Κότκα (53’ Πλαγγέντης), Αμπελάς, Χατζηπαυλής (67’ Κατσούρος)
 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pan
pan
12 years ago

kalofameni!!!