Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σάββενας: “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!”

Σάββενας: “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!”

0
Dodekanisos

Αρνητικός σε ένα ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ακόμα και αν το επιδημιολογικά δεδομένα το ευνοήσουν εξακολουθεί να είναι ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Σάββενας. Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» εξέφρασε την αγωνία του και τους προβληματισμούς του για το πώς θα μπορέσει να ολοκληρωθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή όπου κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Θεωρώ ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, σε καμία περίπτωση δεν είναι οι κατάλληλες προκειμένου να δοθεί συνέχεια στο πρωτάθλημα. Με ανησυχούν πάρα πολύ δυο παράμετροι που οφείλουμε να τις λάβουμε υπόψη μας πάρα πολύ σοβαρά. Η πρώτη έχει να κάνει με το τρίτο κύμα που όλοι λένε ότι θα έρθει. Δηλαδή θα αρχίσουμε τώρα και μετά θα μας κλείσουν ξανά; Και η δεύτερη αφορά στους ποδοσφαιριστές. Ο οργανισμός του δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει με συνεχόμενους αγώνες. Είναι πάρα πολύ ριψοκίνδυνο για την υγεία των παιδιών».

Ο Γιώργος Σάββενας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Για να μην λένε κάποιοι τα δικά τους να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά εμένα με συμφέρει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα διότι θα έχω οικονομικές απολαβές από τη συμφωνία μου με την ομάδα. Όμως δεν προτάσσω καθόλου το οικονομικό. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στις συνθήκες οι οποίες είναι εντελώς ακατάλληλες προκειμένου να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να ολοκληρωθούν κανονικά μέσα στα γήπεδα. Αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις θα πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments