Αρχική Αθλητικά νέα Σαλαμαστράκης: «Τον πρώτο λόγο η Κατταβιά»

Σαλαμαστράκης: «Τον πρώτο λόγο η Κατταβιά»

0
Dodekanisos

Σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης βρίσκονται πλέον οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς, μετά την λήξη του πρωταθλήματος που ήταν κουραστικό αλλά και ευχάριστο για όλους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία μετά από δέκα χρόνια, δημιούργησε απίστευτη ευφορία χαρά στις τάξεις της Κατταβιάς καθώς τα πέτυχαν όλα στην φετινή περίοδο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησε στην πορεία της ομάδας είναι και ο έμπειρος Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος πήγε στην Κατταβιά έχοντας παραστάσεις από μεγάλες και επαγγελματικές κατηγορίες. Τον ρωτήσαμε για την επιτυχία της ομάδας του και μας ανέφερε τα παρακάτω: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κατακτάς το πρωτάθλημα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεσαι. Για όλους τους ποδοσφαιριστές ήταν διπλή η χαρά, διότι οι άνθρωποι που έτρεχαν για την ομάδα ήταν κοντά μας όλη την χρονιά, γι’ αυτό και το ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε αυτούς».

Σε ότι αφορά την δική του συμβολή ανέφερε: «Το σύνολο είναι εκείνο που μετράει και φέρνει την καλή παρουσία στα γήπεδα, τα αποτελέσματα και κατ’ επέκταση την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι κάναμε εκείνο που έπρεπε, την δουλειά μας στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Για την επόμενη μέρα ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Καταρχήν να σου απαντήσω πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και δεύτερο είναι αυτονόητο ότι τον πρώτο λόγο για την νέα χρονιά τον έχει η Κατταβιά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments