Αρχική Αθλητικά νέα Ρόμα: Μετά την vespa, ο Μουρίνιο γιόρτασε με πίτσα και Coca Cola...

Ρόμα: Μετά την vespa, ο Μουρίνιο γιόρτασε με πίτσα και Coca Cola [vid]

0
Φωτογραφία: football-italia.net
Dodekanisos

Η Ρόμα διέλυσε 4-0 εκτός έδρας την νεοφώτιστη στη Serie A, Σαλερνιτάνα. Κατά την επιστροφή ο Ζοζέ Μουρίνιο απαθανατίστηκε στο τρένο να πανηγυρίζει τη νίκη με μία πίτσα και Coca Cola. Γεγονός που φρόντισε να μοιραστεί με ανάρτησή του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα στιγμιότυπα του Σαλερνιτάνα – Ρόμα 0-4

Το δύο στα δύο έχουν πετύχει οι «τζιαλορόσι» στην νέα αγωνιστική περίοδο της Serie A. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε την Ρόμα να προβαίνει σε επιβλητική εμφάνιση και ευρεία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σαλερνιτάνα. Ειδικότερα η Ρόμα δημιούργησε 28 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι εννιά στο στόχο και πέτυχε τέσσερα γκολ. Είχε 81% κατοχή μπάλας την ίδια στιγμή που η Σαλερνιτάνα είχε πέντε σουτ, μηδέν στο στόχο και μόλις 19% κατοχή. Μάλιστα ο Μουρίνιο είδε τον Βερετού να σκοράρει ξανά (έφτασε τα τρία γκολ). Παράλληλα ο κ. 40 εκατομμύρια ευρώ, ο Τάμι Άμπραχαμ ήρθε από την Τσέλσι και μετράει ένα γκολ & δύο ασίστ στις πρώτες δύο αγωνιστικές. 

Όπως ήταν λογικό ο «Special One» ήταν χαρούμενος για την εμφάνιση των «λύκων». Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός ανάρτησε ένα σχετικό βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μετά από μία θαυμάσια νίκη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία πίτσα». Φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό ο Μουρίνιο βρήκε ένα μέρος στο οποίο απολαμβάνει το εργασιακό περιβάλλον του. Θυμίζουμε, πως πριν από περίπου ένα μήνα ο «Special One» είχε μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα οδηγώντας μία vespa!

Δείτε την δημοσίευση του Ζοζέ Μουρίνιο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments