Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος, πέντε αστέρων!

Ρόδος, πέντε αστέρων!

0
rodos pastida
Dodekanisos

Με πέντε τέρματα φιλοδώρησε η Ρόδος τον Αστέρα Παστίδας. Παίζοντας σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας επικράτησε με 5 – 0 παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν τα δυο από τα πέντε τους τέρματα.
Τα γκολ
Μόλις στο 4’, από σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη, ο Καστρουνής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 32’ από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Γιώργος Καντιμοίρης με νέα κεφαλιά «παραβίασε» για δεύτερη φορά την εστία του Ματακάκη (2 – 0).
Στο 50’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε το γύρισμα και ο Βασιλαράκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 72’ ο Παπασταμάτης με ωραία μακρινή μπαλιά «βρήκε» τον Γιώργο Καντιμοίρη ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε και με πλασέ πέτυχε το 4 – 0.
Δυο λεπτά αργότερα, σε πανομοιότυπη φάση, ο Καστρουνής έκανε την πάσα και ο Γιώργος Καντιμοίρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Άλλες φάσεις
Στο 3’ ο Πάπα έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά ο Κουμέντος ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 10’ ο Καστρουνής βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί και να διώξουν τη μπάλα.
Δυο λεπτά αργότερα (στο 12’), ο Λερογιάννης έκανε την κάθετη πάσα στον Βασιλαράκη ο οποίος «έπιασε» το σουτ αλλά ο Ματακάκης κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα εντυπωσιακά.
Στο 25’ μετά από φάουλ του Γεωργαλλή, ο Κουμέντος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά οι συμπάικτες του πρόλαβαν και έδιωξαν μακριά τη μπάλα.
Στο 28’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε ένα χλιαρό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο Ματακάκης.
Στο 30’ ο Λενιού ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 31’ ο Καλημέρης έκανε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αλλά ο Ματακάκης εντυπωσιακά κατάφερε να διώξει τη μπάλα.
Ο Πάπα μπήκε ωραία στην περιοχή στο 46’ αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο και στο 53’ ο Καλημέρης σούταρε άστοχα από πλεονεκτικό σημείο (άουτ).
Στο 81’ ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε τη μπάλα μετά από σουτ του Παπαστεφάνου.
Στο 86’ στη τελευταία φάση του αγώνα, ο Παπαστάμος ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ όμως ο Κουμέντος και πάλι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης (Φραγκίνης, Λάζος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Παπασταμάτης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Ριζόπουλος (64’ Αθανασίου), Λερογιάννης (67’ Παπαστεφάνου), Καστρουνής, Βασιλαράκης, Γιώργος Καντιμοίρης (75’ Κουρέτας), Καλημέρης, Νίκανδρος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ματακάκης, Βασιλείου, Ζερβός, Μάτσης, Μακρής (58’ Παπαστάμος), Αυγενικού, Καλαγρής, Γεωργαλλής, Σκόρπος, Πάππα (80’ Κονόμη), Λενιού (75’ Λιαμής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments