Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Όρθιοι θα ανέβουμε, όρθιοι να πέσουμε! Ο Διαγόρας είναι τίμιος” (video)

“Όρθιοι θα ανέβουμε, όρθιοι να πέσουμε! Ο Διαγόρας είναι τίμιος” (video)

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του μεγαλομετόχου του Γ.Σ. Διαγόρας Κώστα Χρυσοχοίδη λίγο μετά την τέλεση του ετήσιου καθιερωμένου Αγιασμού στη λέσχη του συλλόγου. Ο κ. Χρυσοχοίδης αναφέρθηκε στην μεγάλη ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες του ο “γηραιός” ενώ τοποθετήθηκε και κατά του παρασκηνίου λέγοντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα που σίγουρα θα συζητηθούν:
“Το σωματείο του Διαγόρα έχει μάθει να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και όχι στα υπόγεια, στα καφενεία και μέσα στα γραφεία όπου παίρνονταν και παίρνονται ακόμα αποφάσεις για το μέλλον των σωματείων. Ποιες θα ανέβουν, ποιες θα κατέβουν και ποιες θα αδικηθούν. Εμείς θέλουμε από εσάς και τον προπονητή μας να παλέψετε και να τα δώσετε όλα, τίμια, ομαδικά, σωστά για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το σωματείο μας. Να …βράσω τις ανόδους αν πρόκειται να στήνουμε παιχνίδια. Όρθιοι θα ανέβουμε, όρθιοι να πέσουμε. Δεν με ενδιαφέρει. Να τιμήσουμε το όνομα του σωματείου μας που αξίζει το καλύτερο απ’ όλους μας”.

“Ανήκουμε σε άλλη κατηγορία”

“Η ομάδα ανήκει σε άλλη κατηγορία. Έχει μάθει πάντα να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και φέτος”. Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον πρέοδρο του συλλόγου Κώστα Στεφανίδη ο οποίος από τη δική του πλευρά έστειλε το μήνυμα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δείτε την τοποθέτηση που έκανε στο video που ακολουθεί.

Ο Αγιασμός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments