Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πυγμαχία: Ο Φάρρελλ σε αγώνες της Αγγλίας!

Πυγμαχία: Ο Φάρρελλ σε αγώνες της Αγγλίας!

0
9
Dodekanisos

Ροδίτικο χρώμα θα έχει το πρωτάθλημα πυγμαχίας των Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στο Στόουκ! Ο αθλητής του Κολοσσού Καλυθιών Ρόδου Αλέξανδρος Φάρρελλ που σπουδάζει στη Μεγάλη Βρετανία θα πάρει μέρος στην κατηγορία των 69 κιλών. Ο νεαρός που είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, στοχεύει σε μια ακόμα διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φάρρελλ αναμένεται να πάρει μέρος και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρουμανία το διάστημα από τις 10 έως και τις 26 Μαρτίου.
Πανελλήνιο στη Ρόδο;
Την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος των ανδρών στη Ρόδο διεκδικεί ο σύλλογος του Κολοσσού. Με συντονισμένες ενέργειες του προπονητή και υπεύθυνου του συλλόγου Μπάμπη Στατιού, υπάρχει η προοπτική να πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 3 έως και τις 8 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.
Συμμετοχή στο τουρνουά του Άρη
Σε τουρνουά που διοργανώνει το τμήμα πυγμαχίας του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 18 Φεβρουαρίου θα πάρει μέρος ο Κολοσσός. Ο σύλλογος της Ρόδου θα εκπροσωπηθεί με 6 αθλητές οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Σταμάτης Αντωνάς 60 κιλά
Σταμάτης Παπαντωνίου 60 κιλά
Σακελλάρης Ταμπουράς 69 κιλά
Αλί Μαζρί 75 κιλά
Αναστάσιος Σαββαίδης 81 κιλά
Αλέξανδρος Μαρίνος 91 κιλά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments