Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ψάχνει μέσο και κεντρικό αμυντικό ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Ψάχνει μέσο και κεντρικό αμυντικό ο Κλεάνθης Παραδεισίου

0
Dodekanisos

Μετά την πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Κλεάνθη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο “ΚΑΦΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ”, ήρθε και η μέρα που θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις.
Την Δευτέρα 23 Αυγούστου και στις 6.00 το απόγευμα, ο έμπειρος προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος με τον συνεργάτη του Στέργο Σαββάκη, θα περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο Παραδεισίου, για να ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν, μέχρι σήμερα, στον υγειονομικό τομέα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν εμβολιαστεί ενώ κάποιοι άλλοι θα υποβάλλονται σε ελέγχους μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με το τεχνικό τιμ, θα εφαρμόσουν εκείνο που έκαναν και πέρυσι, δηλαδή δεν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια από κανέναν ποδοσφαιριστή.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα μικρά ή μεγάλα, και ο Κλεάνθης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι Παραδεισιώτες ψάχνουν να ενισχύσουν το έμψυχο υλικό της ομάδας τους με την προσθήκη κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου.
Ο κ.Παπαδόπουλος έχει καταρτίσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ομάδας του, η οποία στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Βατίου την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου σε γήπεδο και ώρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments