Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Προβλημάτισε ο Διαγόρας

Προβλημάτισε ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Προβλημάτισε ο Διαγόρας Ρόδου στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε με τον συνωνόματο του των Βραχνέϊκών. Οι ¨”κυανέρυθροι” λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιάλυσο, έμειναν στο 1 – 1 και έχασαν και άλλο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Διαγόρας μόνο στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία και για τον λόγο αυτό μπόρεσε να προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη όμως, δεν ήταν καλός, έδωσε χώρο στον αντίπαλο του με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση και προς το τέλος να κινδυνεύσει να γνωρίσει και την ήττα.

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο patragoal.gr

5΄ Σέντρα από τα δεξιά του Γεωργαντόπουλου, καρφωτή κεφαλιά του Τσιριγώτη, η μπάλα θα “γλύψει” το δοκάρι.
6΄ Γκοοοολ 0-1 για την ομάδα της Ρόδου. Σέντρα από τα αριστερά, αδράνεια της άμυνας, θα ευνοηθεί ο Μπουρλάκης ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1.
14΄ Σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα ελάχιστα άουτ.
32΄ Γκοοοοοοοοοοοοολ, καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Σταυρόπουλου, κεφαλιά ο Νίκος Τρίγκας και 1-1.
51′ Δοκάρι για το Διαγόρα με τον Τσιριγώτη να πιάνει ενα ωραίο σουτ εξω απο την περιοχή όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.
60′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα Ρόδου, ο Μπαξεβάνος βρέθηκε στη περιοχή εκανε ενα καλό σουτ ομως ο Μπαμπούνης του είπε “όχι” με μια τρομερή απόκρουση.
80΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τσιριγώτη να βρίσκεται απέναντι από τον Ξενοδόχοφ, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.
91΄ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους Βραχνιώτες για το 2-1 και πάλι με τον Τσιριγώτη να βγαίνει τετ α τετ, αλλά να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Mπαμπούνης, Ρουγκάλας (73΄ Δριμάλας), Γκέγκα, Ρίλντι (46′ Νικολόπουλος), Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Σταυρόπουλος (86΄ Ζησιμόπουλος), Παπαδόπουλος (77΄ Καλλιτσουνάκης), Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γερόλυμος ( 70′ Χατζησάββας), Παγώνης, Κρητικός, Ντερτιλής, Μπαξεβάνος, Γιώργου, Γλυνός (89΄ Τσαγγάρης), Δήμας (86΄ Καρπαθάκης), Μπουρλάκης (20΄ λ.τ. Μουκίδης), Ντουαλά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments