Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτος βαθμός για τον Ακουσίλαο

Πρώτος βαθμός για τον Ακουσίλαο

0
Dodekanisos

Παρουσιάζοντας ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο του παιχνίδι στην Παστίδα, ο Ακουσίλαος πήρε τον πρώτο του φετινό βαθμό μετά το 1 – 1 απέναντι στον Άγιο Ισίδωρο. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Φανών και οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου όπου είχαν την πλήρη υπεροχή. Έβαλαν την μπάλα κάτω και έκλεισαν τον Άγιο Ισίδωρο στα καρέ του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο ίδιο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο με αντεπιθέσεις για να βγουν μπροστά χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ακουσιλάου.
Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι μια υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μετά από προσπάθεια του Θεοδωρίδη στο 20’ (0 – 1). Η ισοφάριση (1 – 1) ήρθε για τον Ακουσίλαο με τον Κουτσουμπάρη αλλά ο «Άγιος» είχε και πάλι απάντηση καθώς στο 61’ ο Διακοηλίας έκανε το 1 – 2. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 87΄ο Σέντης ισοφάρισε σε 2 – 2 διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Καλκαβούρας, Χατζηαλεξίου)

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Κοκκάρης, Σαράντης Σάββας (70’ Μπαλής), Χριστοδούλου, Τσουβαλάς, Αρφαράς, Σαράντης Μιχάλης (70’ Σέντης), Κουτσουμπάρης, Ατσίδης (89’ Ζουρούδης), Σάββας, Καραμολέγκος (30’ λ.τ. Κρητικός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments