Αρχική Αθλητικά νέα Φρένο…από την Αδελφοσύνη

Φρένο…από την Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων καθώς η Αδελφοσύνη με τον Αστέρα Παστίδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας για τον δεύτερο όμιλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 5΄ με άψογο πλασέ του Τοπάλ Σ. και συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σταδιακά και στο 34΄ ισοφάρισαν με προβολή του Πολυχρόνη. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τις σκέψεις τους  στο δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη ο Αστέρας κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως η Αδελφοσύνη δεν επέτρεψε στους επιθετικούς των Παστιδενών να απειλήσουν επικίνδυνα την εστία του Δημήτρη Γουργούλια, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση καθώς όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει αντέδρασε σωστά.

Διαιτησία Καραγιάννης-Λυριστής-Δημητριάδης.

ΑΔΕΛΦΟΥΣΝΗ: Γουργούλιας, Λιούρας, Μπουμπουλάκης, Ζαμαντάκης, Αποστολόπουλος, Αϊντενίζ(60΄Αποστόλου), Καβουκλής Κ., Γουλίτσας(34΄ λ.τ. Χουρίδης), Τσιριγώτης(70΄Πρωτόπαπας), Μπουλουντίδης, Τοπάλα(83΄ Στάμου).

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Καλημέρης, Ζωάννου(74΄Καρδούλιας), Λεωνίδου(57΄Λιαμής), Αλιάϊ, Μουσάκος, Μοσχής, Πολυχρόνης, Τομάζος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments