Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτο τρίποντο για τους Ιππότες

Πρώτο τρίποντο για τους Ιππότες

0
Dodekanisos

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πανηγύρισαν οι Ιππότες, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ (1-0) του Πολυβώτη Νισύρου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, πήραν την κατοχή από τον Πολυβώτη και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά στο 20′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσάκε, ο Κουλουριώτης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανός έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Κετσές πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 30′ η υπέροχη των Ιπποτών καρποφόρησε και μετά από λάθος του τερματοφύλακα Κετσέ, ο Κοτσιφός με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0). Στην επανάληψη η ομάδα του Πολυβώτη ανέβασε την πίεση της δίχως όμως να μπορέσει να “φτιάξει” ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοντογιάννη. Στο 68′ οι Ιππότες έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους, όταν ο Σπανός κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας, όμως στην προσπάθεια του να περάσει τον Κετσέ, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 72′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χατζηνικολάου Β, για εξύβριση στον δεύτερο βοηθό Ορφανό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κετσές απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Τσάκε. Στο 87′ ο Σφακιανός έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, καθώς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραγιάννης με βοηθούς τους κ. Τσέτσο και Ορφανό.

Συνθέσεις:

ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Μαρίνος, Φασάκης (38′ Πλαγγέντης), Κουλουριώτης, Χίντα, Τσάκε, Νταϊλάνι (92′ Κούτρης), Κοτσιφός (83′ Λικάι), Σπανός, Μοσκιού, Μουστούκης (67′ Ντούσκου).

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΎΡΟΥ: Κετσές, Κακιάς, Πατρίκης, Καρακωνσταντίνος, Χατζηνικολάου Β, Χατζηνικολάου Β, Χατζηνικολάου Χρ, Σφακιανός, Καραγιάννης (54′ Χαρτοφύλης Ν), Δερμιτζάκης (87′ Κουλάκης), Χασαπλαδάκης (62′ Χαρτοφύλης Π).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments