Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτο «διπλό» του Πολύστρατου!

Πρώτο «διπλό» του Πολύστρατου!

0
polistratos
Dodekanisos

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Πολύστρατο! Η ομάδα των Λαέρμων άλωσε τον Άγιο Ισίδωρο, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1 – 0, προσθέτοντας έτσι τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χωρίτης στο 45’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να διώξει και ο έμπειρος παίκτης των φιλοξενούμενων που καραδοκούσε, από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης είχε νωρίτερα (στο 30’) σουτ έξω από την περιοχή με το οποίο έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στ κάθετο δοκάρι. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πολύστρατος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχει το παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και είχαν την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας ο οποίος στο 89’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία τον Πρωτόπαππας των γηπεδούχων. Ο Άγιος Ισίδωρος έχει παράπονα από την διαιτησία καθώς θεωρεί ότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων ενώ ζήτησε πέναλτι στο 70’ σε ένα μαρκάρισμα του Μάργαρη μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Φωτεινής, Μόσχου, Δημητράκης, Γεωργαλλής Αργύρης, Τσαφής, Αναστασάς (60’ Πρωτόπαππας), Βονάκης, Πρέτσι, Διακοπαρασκευάς, Διακαναστάσης (82’ Γεωργαλλής Μιχάλης), Μάργαρης (73’ Σαββέλος)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Αναστασιάδης, Χατζησάββας, Πόλος, Χατζηκαλημέρης (75’ Πατούνας), Μπακαρής, Χατζημιχαήλ, Χωρίτης, Γιώργου (65’ Θεοδώρου), Πανούσης (85’ Κοιλιάς), Καραγιάννης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments