Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Προτιμάμε να μιλάμε με έργα”

“Προτιμάμε να μιλάμε με έργα”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Πυλίου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20, ο ΑΟ Πυλίου Κω κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και μαζί με αυτό, το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος 2020/21.

Η διοίκηση του σωματείου και τα μέλη της ομάδας μας, έλαβαν το καλοκαίρι του 2020 την απόφαση, να συμμετάσχει ο ΑΟ Πυλίου Κω στο πρωτάθλημα αυτό και, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα και τον τόπο μας, που πολλαπλασίαζε το βαθμό του εξ’ ορισμού δύσκολου εγχειρήματος, να εκπροσωπήσει σε μια Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου το νησί μας και τα Δωδεκάνησα. Δείχνοντας πρώτα απ’ όλα σεβασμό στην ιστορία του ΑΟΠ και στα βυσσινί χρώματα της φανέλας του.

Οι στόχοι που έχουμε θέσει και συνεχίζουμε να θέτουμε ως ΑΟ Πυλίου, τόσο αγωνιστικοί, όσο και οργανωτικοί, είναι πολλοί. Ενώ οι πρώτοι από αυτούς είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους μας. Νιώθουμε πιστοί στον λόγο μας ότι, θα εκπροσωπήσουμε επάξια το ποδόσφαιρο της Κω στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος. Νιώθουμε πιστοί στον λόγο μας ότι, ο ΑΟ Πυλίου θα δώσει και θα συνεχίσει να δίνει βήμα σε όλους τους ταλαντούχους Κώους ποδοσφαιριστές, για να εξελιχθούν μαζί μας και, να αναδειχθούν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αγωνιζόμενοι στα γήπεδα της Ελλάδος. Νιώθουμε τέλος πιστοί στον λόγο μας ότι, ο ΑΟ Πυλίου θα τερματίσει «ψηλά» όπως του αρμόζει στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος 2020/21, εξασφαλίζοντας τη θέση που του αξίζει και στο επόμενο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021/22.

Οι στόχοι και τα όνειρά μας είναι πολλά, όμως προτιμούμε να μιλάμε με το έργο και τις πράξεις μας και όχι με τα λόγια. Όπως με τις πράξεις τους και όχι μόνο στα λόγια, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού μας, όπου παραχωρώντας αθλητές τους, συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του σωματείου μας. Άλλωστε ο κοινός δρόμος είναι αυτός που οδηγεί στην προαγωγή του Κωακού ποδοσφαίρου.
Με τις πράξεις τους στέκονται δίπλα μας, η κ. Σέβη Βλάχου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κω και, ο κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω.

Τέλος με τις πράξεις τους στέκονται και θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα μας οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι μπορεί να μην είχαν φέτος τη δυνατότητα να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου, όμως δεν υπήρξε στιγμή που να μην νιώθουμε την παρουσία τους δίπλα μας.
Σας ευχαριστούμε ειλικρινά όλους.
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments