Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη του Ηρακλή

Πρώτη νίκη του Ηρακλή

0
iraklis_asteras
Dodekanisos
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πανηγυρίζει ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος υπέταξε στο γήπεδο του τον Ορφέα με 3 – 1. Οι παίκτες του Μιχάλη Μανωλά «σφράγισαν» τη νίκη τους στο τέλος αφού όμως καρδιοχτύπησαν διότι στο 81’ και ενώ το σκορ ήταν ακόμα ρευστό (2 – 1), ο Ορφέας έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Αμπελάς με μια σέντρα σουτ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κοσμά ο οποίος τελικά με μια φοβερή εκτίναξη την έδιωξε κόρνερ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και μέτριο ποιοτικά αλλά στην επανάληψη το θέαμα αποζημίωσε τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο.
Στο 34’ ο Ροδίτης έκανε τη σέντρα και ο Νίκας με πλασέ άνοιξε το σκορ (0 – 1)
Στο 40’ ο Καρίκης πάσαρε στον Τσαλώλη και αυτός με σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1
Στο 42’ ο Παπακωνσταντής μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και ο Ζωάννου τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο «παθών» και έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή (2 – 1)
Στο 87’ ο Χειμωνέττος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1
Στο 68’ ο Χειμωνέττος με σουτ «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και έχασε σημαντική ευκαιρία. Είχε προηγηθεί σουτ του Αμπελά και διώξιμο του Αδάμου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς, Τσούφιος, Λορέντζος, Λενιού, Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (76’ Φελεσάκης), Χειμωνέττος (88’ Μπακαρής), Καρίκης, Πάλλας, Χατζηκωνσταντής (62’ Μαυρής), Μπιλιάς
ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Μενίκος, Αδάμος, Ζωάννου, Ρούφας (27’ Γκρέμσι), Οσάφι, Αμπελάς (90’ Κόττορος), Καργάκος (54’ Πολυχρόνης), Νίκας, Κιάρρι, Ροδίτης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments