Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη με… «χρυσό» γκολ του Κατσαμάκη ο Ορφέας!

Πρώτη νίκη με… «χρυσό» γκολ του Κατσαμάκη ο Ορφέας!

0
Dodekanisos

Τεράστια και πολύ σημαντική πρώτη νίκη πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος) ο Ορφέας Ρόδου που χάρη σε γκολ του Παντελή Κατσαμάκη στο 92ο λεπτό νίκησε 2-1 την ΑΕ Λέρου!  

Το σύνολο του Γρηγόρη Σαρρή έπρεπε να περιμένει μέχρι την 6η αγωνιστική για να «σπάσει το ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ορφέας εξασφάλισε μία πολύτιμη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να «ανασάνει» και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Παρόλο που στο 26ο λεπτό ο Μελισσουργός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1), οι γηπεδούχοι απάντησαν πριν την λήξη του ημιχρόνου και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 42’ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκα. Την μεγάλη νίκη έδωσε στον Ορφέα ο Παντελής Κατσαμάκης στο 92ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Σε μία φάση που ο τερματοφύλακας της ΑΕ Λέρου φέρει ευθύνη. Ο λόγος για τον Ευαγγέλου, ο οποίος δεν εκτίμησε σωστά την φάση. 

Πλέον ο Ορφέας ανεβαίνει στην 10η θέση με τρεις βαθμούς και μία νίκη και πέντε ήττες. Αφήνει από κάτω του Λέρο (0-1-4) και Δόξα Ψίνθου (0-1-5), που ακόμα αναζητούν την πρώτη νίκη τους στη σεζόν.

Διαιτητής: Δουλγέρης

Βοηθοί: Τσέτσος, Δαρίδας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ορφέας Ρόδου (Γρηγόρης Σαρρής): Μπιλιάς, Γαλουζής, Κατσαμάκης Π., Τσιριγώτης, Ξυπάκης, Νίκας (62′ Βολιτάκης), Σελλαβτζή, Αυγουστάκης (82′ Περνάρης), Μαχραμάς, Δανελλάκης, Πουλής (46′ Κουλουριώτης, 65′ Αναγνώστου). 

ΑΕ Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Ευαγγέλου, Δράκος, Σταλίκας (65′ Φουντουκάκης), Καρπαθιος, Μπασιλάρης, Γκούβας, Πάνος (88′ Πλοχωρος, Μελισσουργός, Καραχάλιος, Φουντής (75′ Καμπόσος), Καραγκιολης. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments