Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη με ανατροπή για την ΑΕ Λέρος!

Πρώτη νίκη με ανατροπή για την ΑΕ Λέρος!

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πανηγυρίζει η ΑΕ Λέρος που νίκησε και μάλιστα χωρίς να δυσκολευτεί με 4-1 τον Ακουσίλαο Φανών. Πρόκειται για την αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και για τον Β’ όμιλο. 

Μολονότι  ο Ακουσίλαος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Σαββα Βασίλη στο 16ο λεπτό η συνέχεια της αναμέτρησης ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους. Αρχικά απάντησαν στο 33′ ισοφαρίζοντας με τον Μελισσουργό (1-1). Ενώ στην αρχή του δευτέρου μέρους (48ο λεπτό), ο Μάριος Φουντής σκόραρε για την ανατροπή στο σκορ κάνοντας το 2-1 για την Λέρο. Στο 69′ ο Μελισσουργός βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση και το κερασάκι στην τούρτα προσθέτει στο 76′ ο Διαμαντής Τσάτσος για το τελικό 4-1. 

Μετά και την συγκεκριμένη νίκη η ΑΕ Λέρος φτάνει τους τέσσερις βαθμούς και φτάνει τον Ακουσίλαο στην ένατη θέση, αμφότερες ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς πλέον. 

Διαιτητής: Δημαράκης

Βοηθοί: Πατσιαούρας και Βουλγαράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Ευαγγέλου, Δράκος, Πάνος (80’ Μπάκας), Καρπάθιος, Μπασιλάρης, Τσάτσος (85’ Καμπόσος), Γκούβας, Μελισσουργός (85’ Πλόχωρος), Καραχάλιος (80’ Σταλίκας), Φουντής (72’ Φουντουκάκης), Καράγκιολης.

Ακουσίλαος (Μιχάλης Βιτζηλαίος): Σκυλλάς, Σαΐτης (71’ Κουτσουμπάρης), Κορκίδας (85’ Βάκο), Σίνα, Χύσα, Μαργαρίτης (72’ Βασίλεφ), Μαστρογιαννάκης (72’ Μετσάι), Σάββας Ι., Τσίγκρηλας (85’ Καραγιάννης), Σάββας Β., Παπουρδάνος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments