Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πρώτη ήττα για τον μέτριο Διαγόρα

Πρώτη ήττα για τον μέτριο Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε σήμερα ο Διαγόρας. Οι “κυανέρυθροι” έχασαν με 1 – 0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν μπόρεσε να απειλήσει επιθετικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αναμέτρηση δεν είχε να προσφέρει σπουδαίες συγκινήσεις, δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και θα έλεγε κανείς πως κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα σε όλη της την διάρκεια. Είναι από τα παιχνίδια που λέμε ότι θα …ξεχαστούν γρήγορα.

Στο 5′ ο Ποζατζίδης έκανε προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο Μπουτσάκης μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 50′ μετά από ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, ο Κωστανάσιος μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα διαγώνιο σουτ αλλά ο Τσέλιος ήταν σωστά τοποθετημένος και κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 67′ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Μπαστακός μέσα από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα.

Στο 87′ ο Μπουρσέλης εκτέλεσε με τεχνικό τρόπο απευθείας ένα φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα να “γλύψει” την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τσέλιου.
Στο 88′ ο Κοκκίνης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, γύρισε στον Πατρινό ο οποίος με πλάτη στην εστία “έστρωσε” τη μπάλα στον Μανουσάκη ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ανδριανός από τον Σύνδεσμο της Αχαίας.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Μπουτσάκης (72′ Κοκκίνης), Appi (90′ Νεράλ), Μανουσάκης (90′ Αλεξάκης), Κωστανάσιος (58′ Μπουρσέλης), Conraad (58′ λ.τ. Πατρινός)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σανδραβέλης, Αυγενικού (46′ Κονέ), Ντοριβάλ, Αλάεθ (68′ Σμυρλής), Λινάρδος (79′ Τσιαντούλας), Μπαστακός, Κωστούλας, Γεωργίου (8′ λ.τ. Κάκκο, 79′ Νάτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments