Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Προτεραιότητα η εξόφληση των χρεών!»

«Προτεραιότητα η εξόφληση των χρεών!»

1
apollon foivos
Dodekanisos

Προτεραιότητα στην εξόφληση των χρεών που έχει ο σύλλογος, δίνει η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Στέργος Κοντός. Ο κ. Κοντός που είχε περάσει από τον σύλλογο και τη δεκαετία του 1990, τόνισε τα ακόλουθα:
«Η προτεραιότητα της διοίκησης είναι να εξοφληθούν ορισμένα χρέη που υπάρχουν σε ορισμένη πρόσωπα και στην εφορία. Ο Απόλλων Καλυθιών ήταν μια δύναμη της Δωδεκανήσου. Ήταν ένα σωματείο για το οποίο πάντοτε υπήρχε σεβασμός. Είμαστε ένα χωριό με 6000 κατοίκους και έχουμε και το Φαληράκι που ενισχύει τον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό δεν φοβάμαι. Έχω την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και θα πάμε καλά. Εκτός βέβαια από τα χρέη, θα κοιτάξουμε σοβαρά και την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός μας. Και να μείνουμε και μια χρονιά παραπάνω στην Β’ Κατηγορία δεν χάλασε και ο κόσμος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lamogio
lamogio
8 years ago

ξεχάσατε να αναφέρετε ότι η ομάδα σας έχει και πλυντήρια και στεγνωτήρια!!! είναι κρίμα αυτός ο Σύλλογος να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Βγαίνει ο πρόεδρος του σωματείου και λέει άλλα και άλλα…. στην αρχή λέει ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές και μετά από μερικά λεπτά να λέει ότι θα κάνουν 3-4!!