Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωταθλήτριες οι κοπέλες του Διαγόρα

Πρωταθλήτριες οι κοπέλες του Διαγόρα

2
beach kopeles
Dodekanisos

Ο Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει όλες τις ομάδες του που συμμετείχαν στο τουρνουά Regional beach volley Δωδεκανήσου, που έγινε στην Κω το Σαββατοκύριακο 16 &17 Ιουλίου 2016. Ιδιαίτερα, συγχαίρει την ομάδα μας των Ιωάννα Αθανασίου και Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, όπως και τον προπονητή τους Νίκο Μακρή. Τα κορίτσια ανακηρύχτηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στην κατηγορία Κ16 και εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Ο «γηραιός» τους εύχεται «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» και καλή αρχή στην αθλητική τους σταδιοδρομία, που μόλις ξεκινά. Τους υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα τους, γιατί έχουν όλα τα προσόντα για να το πετύχουν! Ήθος, εργατικότητα και ταλέντο! Αξίζει να σημειωθεί ότι Αθανασίου και Μαμαλίγκα ήταν και φιναλίστ στη μεγαλύτερη κατηγορία Κ19, όπου τελικά κατέκτησαν τη 2η θέση! Επίσης, συγχαίρει τις ομάδες μας:
Κ16 Ρόμπα Μαρία -Τάκο Αιμιλία, 4η θέση
Προβατοπούλου Ασημίνα -Αθανασίου Ελίνα, 5η θέση
Τοτόνη Γιώτα -Γκοτζάι Σάρα, 5η θέσηκαι  Κ19
Ρόμπα Μαρία -Τάκο Αιμιλία, 5η θέση και τον προπονητή τους Κοκολάκη Μανώλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Volleyballboy
Volleyballboy
8 years ago

Το άρθρο σας είναι μισό…κ16 2η,3η θέση δεν υπήρχαν? Όπως και στο κ19. Τουλάχιστον κάνετε που κάνετε αυτήν την δουλειά ενημερώστε σωστά τον κόσμο.

mode
mode
8 years ago

[quote name=”Volleyballboy”]Το άρθρο σας είναι μισό…κ16 2η,3η θέση δεν υπήρχαν? Όπως και στο κ19. Τουλάχιστον κάνετε που κάνετε αυτήν την δουλειά ενημερώστε σωστά τον κόσμο.[/quote]

Αγαπητέ φίλε ή φίλη καλησπέρα. Καταρχήν το ύφος που χρησιμοποιείς στο σχόλιο σου σε βάρος μας είναι λίγο ειρωνικό. Δεν πειράζει όμως, σου απαντώ. Το δημοσίευμα είναι μια ανακοίνωση του Διαγόρα και αφορά καθαρά στα κορίτσια του συγκεκριμένου συλλόγου. Όταν θα μας ενημερώσουν για τα γενικά αποτελέσματα του τουρνουά οι διοργανωτές να είναι σίγουρος ή σίγουρη ότι θα τα δημοσιεύσουμε.