Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρωταθλητής και μαθηματικά!

Πρωταθλητής και μαθηματικά!

0
poseidonas3
Dodekanisos

Πρωταθλητής και μαθηματικά είναι ο Ποσειδώνας Καρπάθου μετά το ισόπαλο 3-3 (ήθελε 1 βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα) με την Ασπίδα Απολακκιάς εκτός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στα <<σαλόνια>> της Α΄Κατηγορίας. Αντίθετα οι Απολακκιάτες παρέμειναν <<ζωντανοί>> για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Καλύτεροι καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν οι φιλοξενούμενοι καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 12΄με πλασέ του Μαντικού. Λίγα λεπτά αργότερα στο 21΄ο Σώζος κέρδισε πέναλτι, με τον Σπανό Μ. να ευστοχεί από τα 11 μέτρα κάνοντας το 0-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 31΄ ο Μύρτο με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 για το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και για περίπου 25 λεπτά ο ρυθμός ήταν κακός με τις ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες κάπως ανορθόδοξα. Για να φτάσουμε στο 79΄ όπου ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους Απολακκιάτες με δυνατό σουτ του Διαμαντή. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Σπανός Μ. έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-3. Το σύνολο του Χρήστου Κούτρα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη αφού στις καθυστερήσεις ο Κουμλέλης διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Καρπάθιοι ξέσπασαν σε έξαλλα πανηγύρια για την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Γιακουμάκης, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ: Κοντός, Μπαϊράμης, Κούτρας, Σουλούνης, Ζαράρης, Χατζηκώστας(64΄Στρατής), Διαμαντής, Σκουλούδης,Κόρκης(73΄Περούλης), Μύρτο, Κουμλελής
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Καζιλιέρης, Κούτουλος, Παύλου, Βιλλανούτσι, Τσιαβέλης, Μαντικός(76΄Βασιλειώτης),Σώζος(80΄Καραγιαννάκης), Σπανός Μ., Καραλής(85΄Βογιατζιδάκης)

poseidonas panigiria

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments