Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρόταση για κατηγορία under19

Πρόταση για κατηγορία under19

4
balla1
Dodekanisos

Πρόταση για την δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης με ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών ενόψει της νέας σαιζόν, κατέθεσε η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
«Η Επιτροπή πρωταθλήματος καταθέτει πρόταση ,για την δημιουργία νέας διοργάνωσης (UNDER 19) , για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 και καλεί τα Σωματεία και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως την Τετάρτη 17/6/2015 και ώρα 14.00. Η Επιτροπή μετά την διαβούλευση που θα κάνει με τα σωματεία θα φέρει πρόταση στο Δ.Σ. εάν είναι εφικτό να διεξαχθεί η πιο πάνω διοργάνωση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
goal
goal
8 years ago

επιτελους μια σωστη προταση…γιατι τωρα κοβετε το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο στα παιδια των 17 ετων

nikos
nikos
8 years ago

nai exoume polla talenta kai theloume kai under19……

pateras
pateras
8 years ago

καλα πλακα μας κανετε ?
ποτε θα παιξουν στο αντρικο ?
αντι να παμε μπροστα παμε πισω ?
καταρχας καννενα απο τα χωρια δεν θα εχει ομαδα εκτος και κανετε τα καπριτσια των δυο μεγαλων ομαδων που μαζευουν ολα τα παιδια και στο τελος δεν ξερουν τι να τα κανουν !!
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !!το Γ τοπικο εχει καταντηση η γεροντοπαρεα της ροδου !! αναβαθμιστε την κατηγορια με υποχρεωτικη συμμετοχη νεων !! ακομα και στην Β κατηγορια !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ…!!

over
over
8 years ago

κανονικα πρεπει να φτιαξετε μια διοργανωση over 40 να παιζουν εκει ολοι οι παλεμαχοι που εχει η καθε ομαδα και να παιξουν τα παιδια στο αντρικο.