Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στην έδρα του ο ΑΟ Πυλίου!

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στην έδρα του ο ΑΟ Πυλίου!

0
Α.Ο. Πυλίου Κω / Facebook
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο ΑΟ Πυλίου είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα του, όπου φιλοξένησε τον Αστήρ Βάρης και ηττήθηκε με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυναμικά με γκολ στο 9′ και στο 17′, παγώνοντας την ομάδα του Χατζησεβαστού η οποία μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο! Στην επανάληψη προσπάθησε για δεύτερο τέρμα αλλά ο Μαρινάκης όποτε χρειάστηκε είπε όχι, ενώ οι αμυντικοί της ομάδας του είχαν κλείσει τους χώρους !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Αστήρ Βάρης έκλεψε την μπάλα λίγο πιο πάνω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπελαβράκης έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Ντούλιας πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 17′ ο Ντούλιας έκανε ένα πλάσε ο Καζέλης απέκρουσε με τα πόδια. Στην συνέχεια ο σκόρερ του 1ο τέρματος πάτησε την μπάλα και ο Γκιούρας που ακολουθούσε την φάση από κοντά πλάσαρε και έκανε το 0-2.

Στο 43′ οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα! Ο Χιντζίδης έβγαλε την πάσα μέσα στην περιοχή, με αποδέκτη τον Δρόσο ο όποιος με πλάτη την εστία την έβγαλε έξω στον Σκουλή και ο τελευταίος την έστειλε με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Μαρινάκη. Για να μειώσει σε 1-2 λίγο πριν το ημίχρονο!

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, έγιναν πιο απειλητικοί αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους με το 1 – 2 να μένει ως το τέλος.

ΑΟ Πυλίου : Καζέλης, Συντηχάκης (83′ Λάτσιος) , Τσιτσεκίδης (83′ Μπριλάκης), Σκουλής (83′ Αλεξούδης) , Πολύζος, Χιντζίδης, Μούλας, Βουκομάνοβιτς, Αλομπισάτ (46′ Χατζηνικολάου), Κοντζά, Δρόσος

Κυανούς Αστήρ Βάρης: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρας (60′ Μανωλιάς), Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μπελαβράκης (83′ Καλύβας) , Χριστίνης (60′ Βασιλειάδης) , Μάγγος, Ντούλιας (83′ Μπάκας), Μπερνιγάκης, Καλέλας (70′ Κοφσανίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments