Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρόσφεραν και πάλι θέαμα! (pics)

Πρόσφεραν και πάλι θέαμα! (pics)

0
23
Dodekanisos

Επιτυχημένος ήταν για μια ακόμα φορά και ο 4ος αγώνας επιτάχυνσης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας DRAGWARS που πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο των Μαρτιτσών ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης. Χαρακτηριστικό είναι το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές:
“Το θέαμα ξεπέρασε τις τεσσερις ώρες…σε μια νέα πίστα, με νέο χώρο στάθμευσής για τους θεατές ακριβώς δίπλα από τα pits των αγωνιζομένων! Οι θεατές χόρτασαν πολλά και σκληρά γκάζια απο αυτοκίνητα αλλα και απο μοτοσυκλέτες…. Έκπληξη ήταν για ακόμη μία φορά η συμμετοχή της Ελένης Ρεβελτζή από τη Θεσσαλονίκη που όχι μόνο αυτή ξεσήκωσε τους θεατές με τα περάσματα της, αλλα και η εννιάχρονη κόρη της Σοφία, όπου έκλεψε και όλα τα χειροκροτήματα από θεατές, διοργανωτές και αγωνιζόμενους !

Ο κ. Σιδέρης, ως παρατηρητής της ΟΜΑΕ έδωσε τα εύσημα στο Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης για τον αγώνα επιτάχυνσης και με τον κ. Τζήκα αλυτάρχη μοτοσυκλετών αλλά και πρόεδρο της ΛΕΝΟΕ να δίνουν υπόσχεση τι θα επιστρέψουν σύντομα ! Μια διοργάνωση η ποία ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων,,αλλά έβαλε και νέους στόχους για το εγγύς μέλλον… Είστε έτοιμοι για το Drag Wars 5 ?
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αγωνιζόμενους auto & moto, τη λέσχη της ΛΕΝΟΕ για την ακούραστη εργασία τους στη χρονομέτρηση, στους θεατές με τη παρουσία τους αλλα και τους χορηγούς που υποστήριξαν αμέριστα για άλλη μια φορά αυτή τη διοργάνωση !!!
MOTO MIKE – ΝΤΕΒΡΗΣ ΣΕΛΙΜ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – SPEED LINE – ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΑUTO TECHNOLOGY – ΚΑΝΑΚΗΣ SOUND 7 LIGHTING – GAZ SERVICE ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ – HEDERA – KOLOSOS RESCUE !!!
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Μέγα Χορηγό “ΣΤΑΥΡΙΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ” για την άψογη εργασία διάνοιξης από την κεντρική οδό έως και τα pits της οργάνωσης αλλά και τη διαχείριση των σκουπιδιών !!!”
  {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/alla_spor/dragwars] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments