Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Προς αποκατάσταση οι σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης, στο νοσοκομείο

Προς αποκατάσταση οι σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης, στο νοσοκομείο

0
Dodekanisos

Μετά τον πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης στο νοσοκομείο Ρόδου, τα πράγματα φαίνεται να ακολουθούν πλέον μια ομαλή πορεία, αφού από ότι αντιλαμβάνεται κανείς από την ανακοίνωση που εξέδωσε  ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου, οι όποιες παρεξηγήσεις λύθηκαν κι αποκαταστάθηκαν οι μεταξύ τους σχέσεις.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του συλλόγου που υπογράφει εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος κ.Γεώργιος Αντωναράκης, αναφέρονται τα εξής:

«Ύστερα από όλα όσα έχουν αναγραφεί στον τύπο την προηγούμενη περίοδο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ρόδου και μετά από αλλεπάλληλες επαφές του Προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και την επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη και των εκπροσώπων της Ν.Ο.Δ.Ε. κ.κ. Παύλου Μπακίρη και Νικολάου Καραμαρίτη, υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Τα παραπάνω βοήθησαν στην εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης που επικρατούσε, μάλιστα δε Διοίκηση και εργαζόμενοι αποφάσισαν στο μέλλον να συνεργάζονται στενότερα και να αλληλοενημερώνονται για την πιο εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς.

Δείγμα της παραπάνω συνεργασίας Διοίκησης και εργαζομένων αποτελεί και η κοινή ανακοίνωση της Διοίκησης, του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου, για τη διάψευση των ψευδών δηλώσεων Βρετανού ασθενούς, για δήθεν πλημμελή παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών προς αυτόν.

Τέλος, αναφορικά με προγενέστερη διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων για τοποθέτηση από τη Διoικήτρια ως συμβούλου της προσώπου που δεν ήταν κατάλληλο, αυτή οφειλόταν σε εσφαλμένη πληροφόρησή του.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου θα βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και θα συνεπικουρεί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments