Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Πρόκριση στα πέναλτι για τον Ορφέα

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Ορφέα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε συγκλονιστική εξέλιξη, ο Ορφέας κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι με 4 – 3 (συνολικό σκορ 8 – 7) τον Νηρέα στο γήπεδο της Κρεμαστής και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι “κόκκινοι” τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στο νεανικό Νηρέα ο οποίος τους δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούν δυο φορές στο σκορ αλλά να δεχθούν ισάριθμες “απάντηση” από τον Ορφέα χωρίς να είναι καλύτερος. Η ομάδα του Παναγιώτη Μαθιού ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα της επανάληψης και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε δυο τέρματα κάνοντας το 2 – 4, ωστόσο ο Νηρέας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (4 – 4) στέλνοντας το στην παράταση και τελικά στην διαδικασία των πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Ντελλάκης ο οποίος δέχθηκε ωραία πάσα από τον Φλεβάρη και έκανε ωραίο τελείωμα για να γίνει το 1 – 0. Στο 32′ ο Αυγουστάκης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Τριπολίτης από κοντά έκανε το 1 – 1 αλλά στο 34′ ο Φλεβάρης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Τριπολίτης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και αφού έκανε μια εξαρετική προσποίηση με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 2.
Στο 53′ ο Τριπολίτης και πάλι με ωραία κεφαλιά έκανε το 2 – 3 και στο 55′ ο Αποστολόπουλος έκανε το 2 – 4 δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Φλεβάρης όμως στο 61′ και ο Σελαβτζή με αυτογκόλ στο 72′ διαμόρφωσαν το τελικό 4 – 4 και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί καμία ομάδα δεν σκόραρε και έτσι ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι. Η σειρά είναι η ακόλουθη:
-Παπανικόλας (Νηρέας) απόκρουσε
-Αυγουστάκης (Ορφ έας) 0 – 1
-Φλεβάρης (Νηρέας) 1 – 1
-Κατσαμάκης (Ορφέας) 1 – 2
-Τσόκα (Νηρέας) 2 – 2
-Αποστολόπουλος (Ορφέας) 2 – 3
-Πάττας (Νηρέας) 3 – 3
-Βογιατζής (Ορφέας) 3 – 4
-Αχλαδιώτης (Νηρέας) απόκρουσε

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Κοκμοτός, Ζανεττίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΝΗΡΕΑΣ: Μάτσης (46′ λ.τ. Μερκούρης), Σμαραγδιός, Τσόκα, Σαββάκης, Παπανικόλας, Αχλαδιώτης, Πάττας, Φλεβάρης, Ντελλάκης, Κούκιαλης, Λιόρδος (82′ Τυράκ)
ΟΡΦΕΑΣ: Θέμελης, Κατσαμάκης, Τσιμπιδάκης (81′ Τσιμπούκας), Αυγουστάκης, Μαχραμάς (81′ Χατζημιχάλης), Σελαβτζή, Κόττορος (81′ Βογιατζής), Ξυπάκης (98′ λ.τ. Μαχραμάς), Μουστούκης )44′ λ.τ. Καϊμαξή, 57′ λ.τ. Γκλάβας), Αποστολόπουλος, Τριπολίτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments