Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρόκριση με υπογραφή Παλάζη!

Πρόκριση με υπογραφή Παλάζη!

0
palazis tasos
Dodekanisos

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου πέρασε ο Φοίβος που έφυγε από την Λίνδο με την νίκη 2-0 επί του Κλεόβουλου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με τις ομάδες να δημιουργούν καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως τελικά μόνο οι δύο βρήκαν στόχο και ήταν από την πλευρά του Φοίβου που πήρε την νίκη και την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς καθώς μόλις στο 5΄ πέτυχαν το 1-0 με περιπετειώδη τρόπο, όταν ο Παλάζης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Χρυσανθή, ξανά στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 84΄ πάλι ο Παλάζης με κοντινό σουτ έκανε το 2-0 και έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.
Διαιτησία Πατσιόπουλος-Καραγιάννης-Μοσχάτος.
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Χαμιτάι, Πιτσουρδάκης, Κουκουτσέλα, Παπαοικονόμου, Μοντεσάντος(66΄Κολιάδης), Κολιοκώστας, Χαρίτος, Κακλαμάνος Α.(34΄λ.τ. Μπολομπάνι 75΄Κλημαντής).
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ορφανίδης Σ., Ντόστι, Φελαγκάκης, Παϊζάνος, Ταφάνι, Θεοδοσίου, Παλάζης, Ορφανίδης Ν., Αξιώτης, Τρέχας(62΄Καραγεωργίου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments